Samsung In-Traffic Reply uygulaması nedir

Andronova
Yazar Andronova 2 Minimum Okuma

Samsung, telefon modellerinin yanında çıkardığı uygulamalar ile de ilgi çekmeyi başarmakta. İşte o uygulamalardan biri olan In-Traffic Reply uygulaması ne işe yarar İndirme adresi…

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Samsung markası ezeli rakibi gibi artık dünyanın en değerli markaları arasında yer almaktadır. Samsung bu değerliliğini tabiki kolay bir şekilde elde etmedi. Gelişen teknolojiye ayak uydurarak en güzel android işletim sistem,ine sahip telefonlar çıkartarak bulunduğu konumu kazandığını söyleyebiliriz.

Samsung çıkardığı telefonların yanı sıra çıkardığı uygulamalar ile de dikkat çekmektedir. Son günlerde gerçi daha çok çıkardığı son amiral gemisi olan Galaxy S8 ile gündemde olmaktadır. Neredeyse her teknoloji sitesinde Galaxy S8 ile ilgili bir haber çıkmaktadır. Gerçi çıkalı iki hafta olduğu için bu haberler biraz azaldığını söyleyebiliriz.

Samsung In-Traffic Reply uygulaması nedir

Samsung In-Traffic Reply isimli bir uygulama çıkaracağını duyurdu. Bu uygulama firmaya göre araç kullandığınızda veya bisiklet sürdüğünüzde samsung marka telefonlarınıza gelen mesajları okuma sırasında oluşacak olan güvenlik zaafiyetlerini engellemek için çıkan bir uygulama olacağını söyledi.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Aslında firmanın bu düşüncesi tamda yerinde bir düşünce olduğunu söyleyebiliriz. Çünkü araba veya bisiklet sürerken gelen mesajları okumak için kullanıcılar yeltendiklerinde başlarına ummadıkları kazalar gelebilmektedir.

Aslında bu gelen mesajları okumamak en güzelidir fakat biziler gelen her mesajı bizler için önemli olduğunu düşünerek kendi güvenliğimizi ihlal ederek okumaya çalışıyoruz 🙂  Samsung işte bu durumda kullanıcılarının güvenliğini sağlayabilmem,için arabada veya bisiklette gelen mesajları okumanıza yardımcı olabilecek bir uygulama olan Samsung In-Traffic Reply duyurdu.

Bu uygulama sizleri için telefonda yer alan sensörler sayesinde hareket halinde olduğunuzda size mesaj gönderen birine veya sizi arayan kişiye uygulama otomatik olarak araç kullandığınızı bildiren bir mesaj gönderecektir. 

In-Traffic Reply uygulaması çıkış tarihi

Bu uygulama standart olarak gönderdiği mesajında ‘ Araç kullanıyorum, şu anda cevap veremiyorum ‘ diyecektir. Ayrıca bu mesajı kendinize göre değiştirebilir veya resimli bir mesaj oluşturabilirsiniz.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Samsung In-Traffic Reply uygulaması mayıs ayı sonunda Google Play Storede yerini alacaktır.


Güncelleme Tarihi: 01 Mayıs 2017, 12:50

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.