Samsung yeni internet tarayıcı uygulaması

Andronova
Yazar Andronova 2 Minimum Okuma

Samsung firmasının kendi telefonlarına özel çıkardığı Samsung internet tarayıcısı nereden ve nasıl indirilir? Yeni ve alternatif farklı bir internet tarayıcısı indirmek için…

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Samsung telefon markası ülkemizde ve dünyada en çok satan markalardandır. Samsung geçen yıl yayınlanan satış verilerine göre 350 milyonluk bir satış rakamı ile ezeli rakibi  Apple markasının önünde lider kapattı. Samsung bu başarısını perçimlemek ve çıkmış olduğu zirvede kalabilmek için  firma arge çalışmalarına devam etmektedir. İşte o çalışmalardan bir tanesi de telefonlarında kullanmış olduğu samsung internet tarayıcısıdır.

internet artık hayatımızın her alanında bulunmaktaktadır. Artık evlerimizde ve iş yerlerimizde kullandığımız interneti teknolojinin gelişmesi ile birlikte ceplerimizde taşınır hale geldi. Yapılan çalışmalar ile bu teknoloji artık ileri seviyede gelişim gösterdi. Teknolojinin gelişmesi ile birlikte artık ceplerimizde yer alan akıllı telefonlarda internetimizi kullanır hale geldik. Bütün kişisel işlemlerimizi, internette gezinmelerimizi ve diğer işlemleri bu akıllı telefonlar üzerinde yapmaktayız. Fakat bu telefonlarda kullanılan tarayıcılar istenilen seviyede olmadığından dolayı gezinmelerde bazen hatalar oluşabilmektedir. Örnek olarak internet tarayıcısı telefonunuzu kitleyebilmektedir veya tarayıcı siz internette gezinirken sizden bağımsız kendini kapatabilmketedir. Bu sorunlar ile karşılaşanlar alternetif ve yeni tarayıcılar arayışına girmektedirler. 

İşte o tarayıcılardan biri olan en büyük rabi olan google chrome alternetif olan samsung internet taryıcısı Beta olarak gogole play storede yerini aldı. Samsung firmasının özelde kendi telefonları için geliştirdiği fakat ilerleyen zamanlarda diğer telefonlarda da sunacağı bu uygulamayı yukarda dediğimiz gibi Beta sürüm olarak google play storeden indirebilirsiniz.

Samsung için yeni internet tarayıcı uygulaması

Samsung yeni internet tarayıcı uygulaması

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Peki bu tarayıcının diğerleirn farkı nedir ? Bu internet tarayıcısını kuranlar ilk olarak geliştirciler tarafından yapılan yeni özellikleri ilk kullanım haklarına sahip olacaklar. Şunuda belirtelim bu uygulama bütün telefon modellerinde çalışmamaktadır. Bu uygulama firma tarafından yapılan açıklamaya göre Samsung Galaxy ve Google Nexus modellerin çalışmakla beraber bütün ülkelerin mağazalarında bulunmamaktadır.

Bu tarayıcıda 360 derece video desteğide bulunmaktadır.


Güncelleme Tarihi: 23 Nisan 2017, 14:28

ETİKET:
Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.
İnceleme bırak

İnceleme bırak

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir