Android 9.0 indir. Android P alacak cep telefonları

Andronova
Yazar Andronova 2 Minimum Okuma

Google' nin Android P güncellemesi indirmeye açıldı. Google' nin etkinliği ile başlayan açıklamalar devam etmekte. Android 9.0 alacak modeller Sony, Xiaomi, Oppo, Vivo, Pixel, Nokia ve Essential Phone oldu. Peki eski sürüme nasıl geri dönülür?

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Google, 2018 Google I / O etkinliğinde yeni Android güncellemesini tanıttı. Çok iddialı olan yeni sürüm çok sayıda yeniliği barındıracak. Denildiğine göre köklü bir değişimle geliyor. Şu an test aşamasında olan sürüm Android 9.0 Beta indirmeye açıldı. Daha önce Android P Beta olarak sadece Pixel modellerin desteklediği sürüm şimdi yeni adıyla bazı modeller için yüklemeye başlandı.

Google, etkinlikten sonra belirttiği markalar için resmi sitesinde yer verdi. Google’ nin Android 9.0 indirme adresine girdiğinizde hangi markanın ilgili modeli için Android 9.0 indirmek istiyorsanız o markanın resmi Android P indirme adresine yönlendiriyor.

Android 9.0 alacak telefonlar

Android 9.0 alacak cihazlar: Essential Phone, Sony Xperia XZ2, Nokia 7 Plus, Xiaomi Mi Mix 2S, Oppo R15 Pro, Vivo X21, UD ve Google Pixel modelleri. Daha sonra diğer destekleyen telefon modelleri içinde tahmini Temmuz veya Ağustos 2018 gibi güncellemeye açılabilir.

Android 9.0′ dan Android 8.0′ a geri dönülebilir mi ya da Android 9.0′ dan Android 7.0′ a geri dönülebilir mi? Android 9.0 yükleme’ den önce cihazın yedeğini kesinlikle alınız. Beta sürümü olduğundan tekrar eski sürüme geri dönebilirsiniz. Peki 7.0 sürümü neden örnek verdim diye sorarsanız bazı kullanıcılar henüz sürüm yükseltme yapmamış olabilir.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Android 9.0 alacak telefonlarAndroid 9.0 indir. Android P alacak cep telefonlarıAndroid 9.0 indirme adresleri

Android 9.0 indirme adresleri

Android P indirmek için genel adresi: Google.com/android/beta ve tüm diğer modeller için Android 9.0 indirme adresi ise developer.android.com/preview/devices

  • Essential Phone Android 9.0 indirme sitesi essential.com/developer/developer-preview
  • Pixel modelleri için google.com/android/beta
  • Nokia Android 9.0 adresi nokia.com/en_int/phones/developer
  • Oppo indirme adresi bbs.coloros.com/thread-669585-1-1.html
  • Sony Xperia Android 9.0 indirme link developer.sony.com/develop/android-p-developer-preview
  • Vivo için yükleme adresi dev.vivo.com.cn/doc/document/info?id=111
  • Son olarak Xiaomi Android 9.0 mi.com/en/androidppreview

Android 9.0 indiremiyorum veya Android 9.0 yüklenmiyor gibi sorunlarla karşılaşanlar bu haberimize yorum bırakabilirler. Önerilen destek hattından da bilgi alabilirler.


Güncelleme Tarihi: 11 Mayıs 2018, 02:37

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image
Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.