Android Oreo alacak Samsung telefonlar (güncel)

Andronova
Yazar Andronova 2 Minimum Okuma

Samsung' un yeni Android sürümü Oreo' yu alacak bazı Samsung Galaxy modellerine yer verdiğimiz haberimizde şu an için alınan bilgilere göre hazırlanmıştır. Yani değişkenlik gösterebilir.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Android 8.0 Oreo güncellemesini alması beklenen Samsung marka akıllı cep telefonları ve tabletler hakkındaki cihaz listesi piyasaya sürülmüş durumda. Güncel listeyi inceleyerek hangi modellerinin bu güncellemeyi alabildiğini öğrenmek mümkün.

Samsung firmasının Note 8 ve Galaxy S8 serisi için uzun zamandır üzerinde çalıştığı Android 8.0 Oreo Güncellemesi, piyasaya sürülmek için tamamen hazır. Güncellemenin ne zaman çıkacağını merakla bekleyen kişiler, sızan Oreo güncelleme listesi ile meraklarını giderebildiler.

Galaxy S9 ile eş zamanlı olarak çıkacağı düşünülen Android Oreo 8.0, cihaz listesinin yayınlamasından sonra, kullanıcıların cep telefonlarını yeniden değerlendirmelerini sağladı. Kimi cihazlar için çalışmalar tamamen sonuçlanmışken, birkaç model için henüz güncelleme çalışmalarının devam ettiği biliniyor.

Sızan listeye göre, bilinen üst seviye Galaxy modellerinin de Android Oreo 8.0 güncellemesini alacağı öngörülüyor. Ancak bu cihazlar için çalışmaların hangi aşamada olduğu tam olarak bilinmiyor.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Android Oreo alacak Samsung telefonlar (güncel)

Android 8.0 alacak Samsung modelleri

Galaxy J3, Galaxy J5, Galaxy J7 Neo, Galaxy J7 Max, Galaxy J7 Duos, Galaxy J7+, Galaxy J7, Prime, Galaxy J7, Galaxy A8, Galaxy A7, Galaxy A5, Galaxy A3, Galaxy A8+, Galaxy A8, Galaxy S7 Edge, Galaxy S7, Galaxy S8 Active, Galaxy S8, Galaxy S8+, Galaxy W, Galaxy Note 7, Galaxy Note 8. Samsung’ un daha alt segmentte bulunan cihazlarında bu güncellemeyi kullanmadığı görülüyor. Bazı modellerde güncelleme alan cihazlar 2017 şeklinde sıralanmakta.


Güncelleme Tarihi: 10 Nisan 2018, 01:26

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.
İnceleme bırak