Android oyun önerisi serisine devam

Andronova
Yazar Andronova 1 Minimum Okuma

En iyi Android mobil oyunlar arasından seçtiklerimizi ara ara yayınlamaya çalışıyoruz. Sizlerde isterseniz yazı sonundan oyun önerilerinizi iletebilirsiniz. Android club!

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Hearthstone Heroes of Warcraft oyunu

H. Heroes of Warcraft, kendine kart biriktirerek kart destesini oluşturarak ve bu kartları kullanarak diğer oyuncularla düello edebiliyorsunuz. Bu tarz oyunların belli bir seven kitle bulunuyor.

Fortnite Mobile oyunu

İlk yayınladığından itibaren büyük başarılar sağlayan oyun, geçtiğimiz yıl mobil sürümle yerini aldı. Mobilde büyük başarı elde etti. en iyi oyunların listesine girdi. 

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Shadowgun Legends mobil

Oyunda, ölümcül uzaylı istiyla karşılaşan dünyanın kurtarıcısına / kurtarıcılarına ihtiyacı var. Savaşın gidişatının yön verilerek dünyayı tehlikeden kurtarmaya çalışan oyuncu olmak ister misiniz?

Pocket City

Bir Belediye başkanı olmak ister misiniz? Kendinizin kurduğu şehirnizi yönetmek ve yönetirken zorlukları aşarak keyfine varmaya var mısınız?  

Sky Force Reloaded

Shooter tarzı oyunları sevenler için iyi bir seri olan Sky Force, uçakla hedefleri vurarak gelen tehlikelerden kaçmaya çalıştığınız, grafik yönünden başarılı oyunlardan biri.

Vainglory Moba oyunu

Vainglory, en iyi Android Moba oyunlarından biri. İnsanlarla bir ekip oluşturup ve takımlara yönelecebilirsiniz. Kilitleri açarak 30′ a yakın kahramana sahip olabiliyorsunuz. İster insanlarla ister botlarla oynayabileceğiniz başka bir kaliteli grafiğe sahip oyunlardan biri.


Güncelleme Tarihi: 14 Ağustos 2019, 02:25

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.
İnceleme bırak

İnceleme bırak

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir