En iyi oyunlara alternatif 5 Android oyunu

Andronova
Yazar Andronova 3 Minimum Okuma

2018 Yılının en beğenilen oyunlarına alternatif 5 Android oyununu sizlerle paylaştık. 2019 Yılına girmeye az kaldı. Şu an en iyi oyunlar bakalım 2019' da nasıl bir performans sergileyecek.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Tüm android modelleri için en beğenilen alternatif 5 oyunu sizler için derledik. PUBG gibi popüler oyunlara alternatif olabilecek bu oyunlarla birlikte; çok daha keyifli zamanlar geçirebilirsiniz. Listeyi daha da uzatmak istiyorsanız; Google Play Store üzerinden öneriler kısmına bakabilirsiniz. Lafı fazla uzatmadan listemize hemen başlayalım.

Pocket City Android oyunu

Sıfırdan bir şehir inşa etmek gerçek hayatta neredeyse 30 yılınızı alabilir. Ama Android oyun dünyasında bunu yapmak yalnızca birkaç saatinizi alacak. Pocket City oyunu ile birlikte hem çok eğlenecek, hem de yeniden bir şehir inşa etmenin tadını çıkaracaksınız. Fiyat olarak; 3.99 dolar gibi bir seviyede.

En iyi oyunlara alternatif 5 Android oyunu

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Motorsport Manager Mobile 3 Android oyunu

Son derece başarılı sayılabilecek bu oyun; simülasyon profili kullanır. Dayanıklılık yarışları, yeni bir konum, dinamik yapay zeka ekip hareketi ve hibritli bir enerji geri kazanım sistemi bu oyunda sizleri bekliyor olacak. Büyük bir yönetim simülasyon hayranıysanız, kesinlikle bunu almak isteyeceksiniz.

Motorsport Manager Mobile 3 Android oyunu

Neverwinter Nights: Gelişmiş sürüm

Neverwinter Nights: Enhanced Edition, Beamdog’ un en son sürümü ve klasik RPG’ nin kaliteli bir limanı. Oyunda aşamaları geçtikçe çok daha zorlu koşullar sizi bekliyor olacak. Ayrıca bu oyun, diğer pek çok oyunun aksine; reklamsız oynanıyor. Mekan seçimleri ise; sizi oyun içinde hapsedebilecek kadar harika.

Neverwinter Nights: Gelişmiş sürüm

Valkyrie Profile: Lenneth

Google Play Store’ da yayınlanmış olmasını görmeyi umduğumuz bir oyun değil, ancak listede bulunması kesinlikle hoş bir sürpriz. Bu aslında Square’ in en garip RPG’ lerinden biri. Klasik bir sıra tabanlı RPG dövüşü de bekleyebilirsiniz, ancak çoğunlukla yandan kayan bir platform olarak oynanıyor. Uygulama içi satın alma için; 11.99 dolar ödemeniz gerekecek.

Valkyrie Profile: Lenneth oyunu

Life İs Strange oyunu

Bu oyun; Android’ de piyasaya sürülen PC ve konsol için çok popüler bir anlatı odaklı macera oyunu. Yüksek özelliklere sahip bir cihaz gerektirecek zorlu bir oyundur, ancak onu çalıştıracak donanıma sahipseniz kesinlikle kontrol etmelisiniz. Genç bir kadının hayatında karşısına çıkan zorlukları ve onlarla baş etme yöntemlerini anlatıyor. Ancak bu maceralar duygusal olmaktan ziyade daha çok aksiyon odaklı. Üstelik ücretsiz ve reklamsız olması son derece güzel tarafları.

Life İs Strange oyunu

Sizlere alternatif olarak sunduğumuz tüm bu oyunlar; 2018 yılında en çok indirilenlerden oluşuyor. Konuyla ilgili tüm görüş ve önerilerinizi heyecanla bekliyoruz.


Güncelleme Tarihi: 27 Temmuz 2019, 03:39

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.
İnceleme bırak