Ücretsiz Android oyunları serisi – 2

Andronova
Yazar Andronova 3 Minimum Okuma

Android oyunları ücretsiz seri 2! Bu konumuzda ise Hearthstone, Clash Royale ve Sky Force Reloaded oyunlarını ele alacağız. Genel görüşlerinizi iletmeyi ihmal etmeyin.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Android oyunları en çok tercih edilen Google Play Store seçeneklerinden bir tanesi olarak görülebilir. Andronova oyun ekibi olarak sizler için hazırladığımız ücretsiz Android oyun serisi – 2 ile birlikte bazı önemli oyunlar belirledik. Bu Android oyunlarının neredeyse tamamı için 5 üzerinden 4.2 gibi bir puanı da uygun bulduk.

Android oyun club

1) Hearthstone Android oyunu 

Belki de android oyunları oynamak isteyen severlerim en çok talep ettiği yani tercih ettiği konulardan bir tanesi, grafikte canlılık. Her ne kadar da Hearthstone sadece kart üzerine görünse de, işin aslı çok daha farklı olabiliyor. Her seçiminizden sonrasındsa farklı grafik görselleriyle karşılaşabiliyorsunuz. Böylece oyundan çok daha fazla keyif alıyorsunuz. Andronova oyun ekibi olarak bu oyuna 5 üzerinden 4.1 puan veriyoruz.

1) Hearthstone Android oyunu 

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

2) Sky Force Reloaded

Klasik atari oyunlarını özlediyseniz, belki de sizin için bu nostaljiyi yaştabilecek en uygun oyunlardan bir tanesi de Sky Force Reloaded oyunudur. Bu yeni oyunda, shooter oyunlarının sevdiğiniz bütün yönlerini görmeniz mümkün. Yok edici lazerler ve ortaya çıkan son derece büyük patlamalar, bölüm sonu canavarları ve hava aracı seçeneği, oyunu çok daha cazip bir hale getirmeyi başarıyor. Ancak yine de bu oyuna diğer shooter oyunlarını benzetmeniz, çok da doğru olmaz. En basitinden sizlere üstün oyun mekanikleri ve ilerleme sistemini sunan bu oyun, tekrar tekrar oynama isteği uyandırıyor. Ayrıca zengin araçlarla birlikte oldukça keyifli efektlere de yer verebilir ve böylece o inanamayacağınız keyfi kat kat artırabilirsiniz.

Ücretsiz Android oyunları serisi - 2

3) Clash Royale Android oyunu

Daha önceki oyunlardan Clash of Clans’ı mutlaka bilirsiniz. En sevdiğin Clash karakterlerinin tamamını ve daha fazlasını bu oyunda bulabilirsin. Hem büyüler hem de savunmalar, sizi fazlasıyla tatmin edebilecek düzeyde. Royale, Prens, Şövalye, Ejderha yavruları ve çok daha fazlasına ulaşacaksınız. 

Kral düşman ve Prensesleri kulelerden indirip rakipleri kolayca yenebilirsiniz. Savaş klanlarını oluşturup, güçlü bir orduyla şansınız yarı yarıya artabilir. Bir önceki yazımız ücretsiz Android oyunlar serisi 1′ e baktınız mı?

3) Clash Royale Android oyunu

Tüm bu oyunları Google Play Store üzerinden ücretsiz olarak ve kısa sürede indirebilirsiniz.


Güncelleme Tarihi: 27 Temmuz 2019, 03:40

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.
İnceleme bırak