Android Pie Galaxy M20 ve M10' a geldi

Andronova
Yazar Andronova 1 Minimum Okuma

Samsung' un Android Pie sürümünü Galaxy M10 ve Galaxy M20' ye açtığını duydunuz mu? Yeni sayılır dediğimiz güncelleme Haziran' da Türkiye' de olması bekleniyor.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Galaxy A seriyle büyük başarı yakalayan Samsung, bu seride iddialı donanım özelliklerini kullandı. Tabi doğal olarak fiyatı diğer serilere göre biraz pahallı oldu. Bundan dolayı M serisini çıkardı.

2019 Yılına girer girmez çıkarılan M serisi ilginç durdu. Yani M biraz değişik durdu. İlk modelleri de Galaxy M20 ve Galaxy M10 oldu. 

Samsung M20 ve M30 için Android 9 güncellemesini dağıtıma açtı. Galaxy M30 Android Pie yayınlandı ve M10 için Haziran işaret edilmişti. Güncellemeye günler kala Mayıs sonu M10 içinde yayınlandı.

Galaxy M20 ve M10 Android Pie Türkiye

Samsung’ un yeni sürümü ilk bir ülke için başladı ve sonrasında yavaş yavaş dağıtıma devam edecek. Türkiye güncellemesi gelecek ay içerisinde olması bekleniyor.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Android Pies dosya boyutu M20 için 1.8 ve M10 için 1 GB olduğu söylenmekte. Güncellemede yeni arayüz, güvenlik yaması ve Android 9 yer alıyor.

Android Pie Galaxy M20 ve M10' a geldi

Android Pie indirmeden önce telefonun yedeğinin alınması önerilir. Android Pie alacak Türk kullanıcıları yüklemeden önce ve yükledikten sonra yorumlarınızı bekliyoruz.

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.
İnceleme bırak