Android ikon simgesini değiştirme nasıl yapılır

Andronova
Yazar Andronova 2 Minimum Okuma

Android telefonda bulunan ve simgesini beğenmediğimiz bir uygulamanın ikonunu ücretsiz olarak nasıl değiştirebiliriz ? Android ikonları değiştirme uygulamaları var mıdır ?

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Android işletim sistemine sahip telefonlarda kullandığınız standart ikon paketleri eğer hoşunuza gitmezse nasıl değiştirebileceğinize dair bir rehber sizlere hazırladık. Bu simgeleri değiştirebilmek için android telefonlara google play storeden ekstra bir uygulama yüklemeniz gerekmektedir. Şimdi bu ikon değişikliğinin nasıl yapıldığını sizlerle paylaşalım.

Android telefonlarınızda kullanmış olduğunuz uygulamalara ait veya telefonunuzda varsayılan olarka blunan simgeleri kendinize göre özelleştirmek istediğinizde nasıl yapabileceğinizi bu haberimizde yayınlayacağız.

Android ikon değiştirme nasıl yapılır

Bu simge değişikliğini yaparken bazı uygulamaları kullanmanız gerekmektedir. Bu uygulamalar üzretli olduğu gibi bazı uygulamalarda ücretsiz olabilmketedir. Diğer bir seçenek oalrkata ücretli olan uygulamalar belli dönemlerde ücretsiz olarak bu hizmeti sizlere sunmaktadırlar. İşte oygulamalardan bir kaçını burada paylaşalım;

  • ilk olarak yayınlayacağımız ikon değiştirme uygulaması Cikukua Icon Pack’dir. Aşağıdaki gibi bir görünümü ve uygulama simge seçenekleri bu yazılımda bulunmakatdır. Bu uygulamada her kategoriye göre farklı simgeler bulabilirsiniz. Bu uygulamayı play.google.com/store/apps/details?id=com.setio.budi.cikukua.icons adresinden telefonunuza indirebilirsiniz

Android ikon simgesini değiştirme nasıl yapılır

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image
  • ikinci oalrka ise diğerinden biraz daha farklı daha gerçekci diyelim çünkü yukarıdaki uygulamada biraz daha fantastik görseller yer almaktadır, bu uygulamada ise biraz daha rasyonel uygulamalar bulabilirsiniz. Bu uygulamamızın adı Mellow Dark – Icon Pack’dir. Bu ikon değiştirme uygulamasını play.google.com/store/apps/details?id=com.anticor.mellowdark adresinden indirebilirsiniz. Aşağıdaki resimde programda yer alan örnek uygulama simgelerini görebilirsiniz.

Android simgeleri değiştirme


Güncelleme Tarihi: 18 Mayıs 2017, 10:30

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.