En iyi ücretsiz Video düzenleme montaj uygulaması

Andronova
Yazar Andronova 5 Minimum Okuma

Telefonda ücretsiz video düzenleme uygulaması olarak Android için 5 tane en iyi video montaj uygulamasını yazımızda anlattık. Özellikte slayt yapma programı içeriğine sahip.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Android telefonda video düzenleme, video montaj yapma, film hazırlama, slay videolar hazırlama, yüz gerdirme, yüz güzelleştirme ve dolu dolu özelliklere sahip çeşitli uygulamalar hakkında bilgilendirmeye çalıştığımız yazımız sadece öneri amaçlı yer verilen uygulamalardan oluşmakta.

Bu haber önerilen uygulamaların tarihleri ve o zamana kadar olan yorumlar baz alınarak hazırlanmıştır. Ücretsiz olan uygulamalar daha sonra ücretli olabilir veya uygulamalarda kismi ücretlendirme olabilir.

Ücretsiz film hazırlama uygulamaları içerisinde yanlış hatırlamıyorsam paylaştıklarımızda 2 tane iddialı olan uygulama var. Tabi amatör olarak kullanabileceğini yazılımlardır. Daha iyileri malum ücretli uygulama sınıfına giriyor.

Video düzenleme uygulaması ücretsiz serisi

En iyi video düzenleme uygulamalar listemiz “Google Play” yorumlarıyla şekillenmiştir. İndirme sayılarına bakarakta ne kadar popüler olduklarını anlayabilirsiniz.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Yazımıza eklediğimiz programların dışında yine güzel programlarla karşılaşabilirsiniz. Bundan dolayı bunları deneyerek memnun olmadığınız takdirde veya eksik olan yanlarını başka programlarla giderebilirsiniz.

Telefondan video montajı yapmak isteyen veya film yapmak isteyenler için en popüler olan düzenleme programı listemiz ilerleyen zamanlarda farklı yazılarla şekillenecektir.

En iyi ücretsiz Video düzenleme montaj uygulaması

Video düzenleyici uygulama geliştirici InShot Inc

En iyi video düzenleme ve fotoğraf düzenleme uygulamalardan biri. Uygulamayla profesyonel şekilde video kesme, video hazırlama, birleştirme ve videolara müzik ekleme gibi özelliklere dahip.  

Instagram’ da videoda ve fotoğrafta bulanıklık ayarı, renklendirme, kare içine alma ve dahası…

Videoya müzik eklemek istiyorsanız ister hazır MP3′ leri kullanabilir veya telefonda arşivinizde yer alan müzikleri de ekleyebilirsiniz. Zaman çizelgesini kullanarak sesi ve video düzenlemesini kolayca yapacaksınız. 

Fotoğraflarınıza ve videolarınıza kolay giydirilebilen metin ve emoji ekleme yapma özelliğine sahip olacaksınız.

Eklenen medya dosyasını parçalama, birleştirme ve döndürme gibi işlevlere sahip uygulama ile profesyonel şekilde slaytlar yapabilirsiniz. Yani Slayt yapma uygulaması olarak kullanılabilir.

1080P’ ye kadar video desteğine sahip. Video çözünürlüğü üzerinden özelleştirme yapılabiliyor. Hazırlanan videoları bu uygulama üzerinden Instagram gibi ve Facebook gibi ağlarda paylaşabiliyorsunuz.

Video düzenleyici InShot uygulamasının yorumları da gayet olumlu görünmekte. Amatörler için şu an iyi bir video düzenleme / video montaj uygulaması arıyorsanız bu uygulama işinizi görecektir.

InShot video düzenleme uygulaması

PEGI 16′ nın video düzenleme klip yapma uygulaması

İkinci kaliteli video düzenleme uygulaması PEGI 16′ dan. Profesyonel video düzenleme programlarından biri olan programla, klip yapma, müzikli slayt video yapımı, filtreleme, tema eklemesi gibi çok işleve sahip bir uygulama.

Bu uygulamada da videoları kesme, videoları döndürme, slayt video hazırlama, telefon galerisinden seçme veya ağlardan resim alma, hazır efekt ekleme, doğum günleri için özel slaytlar oluşturma, video parlaklık ve doygunluk ayarını yapmayı sağlayan video montaj uygulamalarından biri. 

video düzenleme klip yapma uygulaması

PEGI 3 VideoShow video yapma programı

VideoShow, dünya genelinde çokça kullanılan uygulamalardan biri. Film düzenleme uygulaması olarak tercih edilenlerden biri. Slayt gösterilerde kullanılan ve yine sosyal ağlarda paylaşım sağlayan bir program.

Telefonda video düzenleme uygulaması tercihlerinden biri olarak denemeniz gereken bir programdır. Çekilen videoları anlık düzenleme, tema seçimi, müzik eklemesi, alt yazı ekleme, emojileri ekleme ve ses efektleri sizleri bekliyor.

Uygulamada aynı zamanda video sıkıştırma özelliği de bulunuyor. Müzikleri MP3′ e dönüştürme ve çok sayıda hazır şablonlarla karşılaşacaksınız. WhatsApp, Twitter ve Instagram gibi çok sayıda ağlara desteği var.

PEGI 3 VideoShow video yapma programı

PEGI 3 PowerDirector video editor maker

PowerDirector, zaman çizelgeli video düzenleme uygulamasıdır. Ücretsiz video düzenleme, video efektleri ekleme, videoları yavaşlatma, terse çevirme, 4K film yapımı için destek, aksiyon filmleri için efektler, HD video yapımı, seslendirmede profosyonellik ve çok daha fazlası…

Video FX özelliği ile özel sesler, müzikler ile Full DH video hazırlayabilirsiniz. Film yapımlarında denenmesi gereken uygulamalardan biridir. 

Arka planda renk grafikleri, çeşitli renlerde efektlerle ağır çekim videolarda iddiao bir yapım. Bu uygulamada montaj uygulaması olarak kullanılmakta.

PEGI 3 PowerDirector video editor maker

PEGI 3 Video düzenleyici yok yok…

Bu uygulamada en iyi video düzenleme programlarından biri. Yine bu da ücretsiz video montaj işlemini yapabiliyorsunuz. Gündelik görsel efektlerin olduğu uygulamanın özelliklerini kısmı olarak tanıtacağız. Yine bunda da vidoları düzenleme kesme, kırma, çoğaltmalar, döndürmeler, sıkıştırmalar ve klipler oluşturmanızı sağlayan yararlı araçları bulacaksınız.

  • Slayt videolar hazırlama
  • Selfies için kaliteli fotoğraf editörü
  • Videolaro profosyonel şekilde düzenleme
  • Gelişmiş düzenleme araçları (kesme, birleştirme, videoları skıştırma ve dahası…)
  • Uygulamada hazır GIF’ lerle karşılaşacaksınız
  • Emojiler, temalar ve etiket galerisi
  • 3 boyutlu video efektleri
  • Canlı yüz efekti
  • Fotoğrafta cilt beyazlatma
  • Cilt gerdirme
  • Göz çuvallerını silme kapatma
  • 1080 P dışınd HD 720P (MOV, MP4 v AVI)
  • Çeşitli temalar
  • Vücut ve yüz güzelleştirme
  • Havalı sesler yapma

 film hazırlama uygulaması

Ücretsiz video düzenleme ve video montaj uygulaması olarak önerdiğiniz başka uygulamalar varsa bize yazın. 


Güncelleme Tarihi: 21 Haziran 2019, 13:56

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.
İnceleme bırak

İnceleme bırak

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir