Instagram toplu takip bırakma uygulamaları

Andronova
Yazar Andronova 2 Minimum Okuma

"Instagram toplu takip bırakma" / "takipçi silme" Android uygulaması önerimiz iPhone için geçerli olmuyor. iOS için çok sayıda programlardan birini yorumlara bakarak seçiniz.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Instagram toplu takip bırakma, Instagram’ın en büyük problemlerden biriside toplu takip etme ya da takibe takip yapma. Bu büyük bir sorun çünkü unfollow yapma yazılımlarının %90’ı ücretli, ücretsiz uygulama ve siteleri bulma da oldukça zor bir durum. Instagram’da toplu olarak yapılan takiplerden nasıl çıkılacağının yolları ise yazıda mevcut olacaktır. Instagram toplu takip bırakma konusu ise aşağıda mevcut.

Instagram toplu takip bırakma ile ilgili pek çok yol, yöntem, uygulama ve program var. Ama bunların çoğu ücretli, fakat ücretsiz yollarda pek tabi mümkündür. Temel olarak Instagram toplu takip bırakma uygulamaları mevcut bunlar kullanılmalıdır. Instagram hesabı PC ile yönetiliyorsa programlar kullanılmalı. Son yöntem ise takipçi veya hesap yönetim sitelerini kullanmak (mobil – PC fark etmez).

Instagram toplu takip bırakma uygulaması 

Instagram toplu takipçi silme Android uygulaması için “Unfollow Users” önerimiz olarak deneyebilirsiniz. Tabi zamanla uygulamayı bozmazsalar şu an yorumlarına bakarak hala kullanışlı olduğu görülüyor.

Instagram takipçi silme iPhone için aynı uygulama olmadığını söyleyelim. iOS tabanlılar için indirme mağazasındaki kullanıcı yorumlarını inceleyerek tercihinizi yapabilirsiniz.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Instagram toplu takip bırakma uygulamaları

1. Yöntem – Mobil Instagram Unfollow uygulamaları

Instagram toplu UNF için en fazla kullanılan yöntem bir uygulama kullanmak, bu uygulamaların ücretsiz olanlarını bulmak oldukça zor. Ücretsiz uygulamalardan en uygun olanı Google Play Store / App Store ile indirilip. Daha sonra hesaba giriş yaparak gerekli adımları izlenir ve takip edilenler toplu olarak takipten çıkarılır. 

2. Yöntem

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

2. Yöntemse PC kullanarak Instagram’da toplu Unfollow yapma. Bu yöntem az bilinen, fakat iyi sonuç alınan yöntemdir. Google eklentileri kullanılarak instagram toplu takip bırakma gerçekleştirilir. Pc ile Instagram toplu takip bırakma için gerekli bağlantı kullanılarak eklenti indirilir ve google’a kurulur. Daha sonra, instagram hesabı ile giriş yaparak Unfollow özelliği kullanılır sonuç olarak sistem otomatik olarak takipten çıkacaktır.


Güncelleme Tarihi: 15 Nisan 2019, 20:49

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.