Silinen Samsung Apps uygulamasını yükleme

Andronova
Yazar Andronova 3 Minimum Okuma

Samsung Apps uygulamasından uygulama nasıl yükleyebiliriz? Akıllı telefona Samsung Apps uygulamasını nasıl yüklenir? Silinen Apps geri tekrar geri yükleme detaylarda.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Samsung firması farklı bir Android market uygulaması yaptı. Bütün android işletim sistemlerinde bulunan Google Play Store’nin dışında Samsung kendi telefon modellerine Samsung Apps isimli bir uygulama yazdı. Bu haberimizde Samsung Apps sitesinden uygulama nasıl indirebileceğinizi sizlerle paylaşacağız.

Samsung Apps web sitesinden uygulama indirme

Sasmung Apps sitesinden indirme yapabilmeniz için işletim sisteminizin Bada 2.0 veya üst sürümleri ile tüm Android işletim sistemi olması gerekmektedir. Bu hatırlatmamızı yaptıktan sonra Sasmung Apps sitesinden indirme işlemlerinin nasıl yapıldığını maddeler halinde sizlerle paylaşalım;

  • İlk olarak Samsungapps.com sitesine giriş yapınız. Girmiş olduğunuz websayfasından hesabınıza giriş yapınız. Eğer hesabınız bulunmuyorsa yine aynı ekrandan Samsung Apps hesabı alabilirsiniz.
  • Hesabınız ile Samsung Apps sitesini açtıktan sonra arama bölümüne indirmek istediğiniz uygulamanın adını yazınız. Uygulamayı bulduğunuzda indirmek için üzerine tıklayınız.
  • Karşınıza gelen uygulama ekranında bulunan Al tuşuna basınız. Bu işlemden sonra uygulama indirilmeye başlayacaktır. Tabiki ücretsiz olduğu zaman. Eğer ücretli bir uygulamayı indirmek isterseniz kredi kart bilgilerinizi girebileceğiniz bir ekran karşınıza gelecektir.

Silinen Samsung Apps uygulamasını yükleme

Android işletim sistemlerinde seçmiş olduğunuz uygulamalar otomatikmen telefonunuza yüklenecektir. Samsung Apps uygulaması telefonunuzda varsayılan uygulama olarak gelmektedir. Eğer bu uygulama telefonunuzda yüklü görünmüyorsa telefonunuzun uygulama yöneticisinden devredışı bırakılmış olabilir. Samsung Apps uygulamasını iki farklı yöntem ile telefonunuza yükleyebilirsiniz;

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image
  1. Birinci yöntem telefonu fabrika ayarlarına döndürmektir. Eğer Samsung telefonunuza reset atarsanız telefonunuz açıldığı zaman telefonda var olan bütün varsayılan uygulamaları görebilirsiniz. Bu şekilde Samsung Apps uygulamasıda telefona tekrardan yüklenmiş olacaktır.,
  2. İkinci yöntem olarak ise eğer telefonunuzda silemeyeceğiniz veriler var ise bu yöntemi kullanarak samsung apps uygulamasını geri getirebilirsiniz. Çünkü telefonunuza reset attığınızda telefondan bütün kişisel verileriniz silinecektir. Bundan dolayı birinci yöntemi telefonunda önemli bilgileri olanlar uygulamasınlar. Ayarlar bölümünde bulunan uygulama yöneticisini açınız. Bu bölümde karşınıza çıkan uygulama yöneticisi kullandığınız android sürümüne göre farklılıklar göstermektedir. Kimisinde bütün uygulamalar tek başlık halinde bulunurken kiminde ise yüklenen, varsayılan ve SD kart şeklinde sekmelerden oluşmaktadır. Bu bölümde Samsung Apps uygulamasını bulunuz. Eğer Sasmung Apps ismini bu bölümde bulamadıysanız Galaxy Apps şeklinde de bulunabilir. Uygulamaya giriş yaptığınızda devredışı bırak, etkinleştir veya durmaya zorla seçenekleri karşınıza gelecektir. Etkinleştir seçeneğine tıkladığınızda daha önce kaldırdığınız Samsung Apps tekrardan aktif olacaktır. 


Güncelleme Tarihi: 22 Temmuz 2018, 01:44

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.
İnceleme bırak