Ücretli Android uygulamaları ücretsiz indirme

Andronova
Yazar Andronova 1 Minimum Okuma

Android cep telefona ve tablete ücretsiz oyun – uygulama nasıl indirilir? Google Play Store' de bulunan ücretli oyunları ve uygulamaları ücretsiz indirme nasıl yapılır?

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Mobogenie, mağaza uygulaması Android telefonda ve tablette ücretli çok sayıda oyun veya uygulamayı ücretsiz indirme imkanını sahip olabilirsiniz. Genelde Google Play’ da yer alan ücretli uygulamaları mobogenie sayesinde ücretsiz indirebiliyorsunuz.

Mobogenie mağaza uygulaması kurulumu sırasında her hangi bir ücret ve lisans istememekte. Aynı zamanda eskiden Rootlama yapılması gerekiyordu artık cihazda Root yapılmadan kurulumu yapılabiliyor.

Mobogenie uygulamasının Bilgisayar Windows sürümü de bulunmakta. Uygulama ile bilgisayar üzerinden dosya gönderme ve alma işlemini de yapabilirsiniz.

Ücretli Android uygulamaları ücretsiz indirme

Ücretli Android uygulamaları ücretsiz indirme

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Not: Uygulama sırasında yükleme hatası ile karşılaşırsanız cihaz ayarlarından bilinmeyen kaynaklar seçeneğini aktif etmeyi unutmayınız. 

Uyarı: Mobogenie kurulumu sırasında Toolbar seçeneği ekrana geldiğinde işaretli kutucuğun işaretini kaldırınız. Uygulama kurulumunda tarayıcı anasayfasını değiştiren reklam Toolbar’ ı var. İşte bu nedenden dolayı Google Play Store dışındaki mağaza uygulamaları güven konusunda sıkıntı var!

Alternatif diğer ücretsiz mağaza uygulamaları

Amazon Appstore, Aptoide, AppBrain, F-Droid ve Getjar. Bu uygulamalarında bazılarında ücretli olan uygulamaları ücretsiz indirebiliyorsunuz. Ama dediğimiz gibi negatif yanlarından güvenlik sorunu ve bolca reklam yer almakta.

Ücretli Android oyunları ücretsiz indirme

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.
İnceleme bırak