Galaxy A3 Android 8.0 yeniden başlatma sorunu

Andronova
Yazar Andronova 2 Minimum Okuma

Samsung' un Galaxy A3 telefonunda Android 8.0 güncellemesinden sonra arada bir bazı kullanıcılarda yeniden başlatma sorunu görüldüğü şikayetleri geldi. Yeni sürümü yüklemeden önce haberimizi inceleyiniz.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Samsung firması, Galaxy S8, Galaxy S8 Plus modellerinde yayınladığı Android 8.0 güncellemerini durdurma kararı aldığını duyurdu. Android Oreo sürümlerinde resetleme – formatlama sorununa sebep oldu. Sorun şu an için bazı cihazlarda görülüyor. Ancak Samsung bu durumun geçici bir durum olduğunu açıklamıştı. Şimdide Galaxy A3 için resetleme sorunu görüldü.

Geçen haftalarda Android 8.0 Oreo sürümü kullanıcılar için yayınlanmıştı. Türkiye bölgesinde yeni dağıtıma açılan bu cihaz, beklenmedik bir hata güncellenmesinin olduğundan dolayı dağıtımını durdurdu. Android işletim sistemli 8.0 Beta sürümünde sorun görülmediği için, yayınlanan tam sürüm bir takım cihazlarda yeniden başlatma sorunlarına sebep oldu. Samsung firması yeni bir güncelleme işlemini devreye koyarak olası bu sorunu ortadan kaldırmayı amaçlıyor.

Android 8.0 yeniden başlatma sorunu

Yeniden başlatma sorunlarının daha çok büyümemesi için güncelleme ile ilgili yapılacak tüm işlemler durduruldu. Şu an bu hata ile karşılaşan cihaz sayısı oldukça az görülüyor. Bu durumu etkileyen en büyük faktör güncelleme işlemlerinin durdurulmasıdır. Formatlama yani resetleme sorunu için eğer, Android 8.0 yüklemesini yapmış bulunduysanız yeni güncelleme işlemlerini beklemeniz gerekiyor.

Galaxy A3 Android 8.0 yeniden başlatma sorunu

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Yeniden başlatma sorunu çözümü

İsteyen kişiler cihazlarını fabrika ayarlarına veya hard resetleme işlemi yapıp deneme yapabilirler. Bu yapacakları işlemler genel olarak geçici bir çözüm sunacaktır. Bu neden ile kalıcı bir çözüm arıyorsanız firmanın yapacağı yeni güncelleme versiyonlarını beklemeniz olası cihaza zarar verme durumlarından sizleri kurtaracaktır.

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.
İnceleme bırak