Galaxy A5 Android 7.0 güncellemesi yayında

Andronova
Yazar Andronova 2 Minimum Okuma

Samsung, dünyada en çok telefon modeli çıkaran markalardan biri. Tabi çok sayıda cihaz üretmesinin bazı olumsuz yanları olabiliyor. Örnek yazılım güncelleme. İşte Galaxy A5 Android 7.0!

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Samsung, ürettiği çok sayıda model için Android 7.0 Nougat sürümünü yayınlamadı. Bir çok kullanıcının merakla beklediği Android 7.0 nihayet Galaxy A5 2017 modeli için yayınlandı.

2016 Yılında satışa çıkan Galaxy A5 modelinin yeni güncellemiş hali yani Galaxy A5 2017 için yayınlanan Android 7.0 güncellemesi kullanıcılarını heyecanlandırdı.  

Samsung S serisi, Note serisi, A serisi ve J serisi ile çok sayıda telefon sattı. Çıkardığı modellerde çeşitli renkler kullandı. Altın renği, siyah, pembe ve mavi gibi çeşitli renk yelpazasine sahip modeller herkesime hitap etti.

A serisinde toza ve suya dayanıklılığın getirilmesi ve 2018′ de çıkarılacak A serisinde çerçevesiz ekran kullanması büyük ihtimak yine satışlarını olumlu yönde etkileyecek.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Android 7.0 güncelleme boyutu 1.3 GB – 1.4 GB arasında. Yüklemeyi yaparken wifi üzerinden yani kablosuz internet bağlantısı ile yapmanızı öneririz. Yine her önleme karşı cihaz yedeğini alınız. Android 7.0 indirme işleminde şarj seviyesine dikkat ediniz.

Galaxy A5 Android 7.0 güncellemesi

Galaxy A5 Android 7.0 güncellemesi yayında

Samsung’ ta Android 7.0 alacak cihazlar

Galaxy Note 5, Galaxy S6, Galaxy S6 Edge, Galaxy A3, Galaxy A5, Galaxy A7 (2016), Galaxy J5, Prime ve Galaxy J7 (2016) Android 7.0 alacak telefon modelleri.

android 7.0 alacak cihazlar


Güncelleme Tarihi: 12 Ekim 2017, 12:08

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.
İnceleme bırak