Galaxy A70 güncelleme almaya başladı

Andronova
Yazar Andronova 1 Minimum Okuma

Samsung, A70 için ilk güncellemesini yayınladı. Şu an Hindistan' dan start verilen güncellemenin gelecek aya kadar devam etmesi bekleniyor. Hadi getirdiklerine bakalım.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Galaxy A70 için ilk güncelleme geldi. Performans’ta önemli iyileştirmeler yapan Samsung, güncellemeyi ilk Hindistan’ da başlattı.

Samsung’ un A serisiyle yakaladığı başarıyı devam ettirerek 2017, 2018 ve 2019 şeklinde devam eden modellerine şahit olmaktayız. Çok fazla sayıda model çıkardığından güncellemelerine çok fazla vakit ayıramıyor. Çoğu modelin güncellemeri geç çıkıyor. Sık sık takvimde değişime gidiyor. Ama yeni cihazlara öncelik veriyor. Yeni Android sürümleri ve iyileştirmelerden ilk yararlanan her zaman en yeni modeller oluyor.

Dosya indirme boyutu 370 küsür MB olan güncellemenin kalite yönünden de iyileştirmeler içerdiği söyleniyor. İşte A70 güncelleme detayları…

Galaxy A70 güncellemesi

Parmak izinde, kamerada iyileştirme ve ufak tefek yenilikler, kameraya yeni video modu, parmak izi okumasında hassaslık için yazılımda düzenleme, kalite iyileştirmeleri ve hata düzeltmeleri içeriyor.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

A70 özelliklerine bir göz atalım…

6.7 inç ekran büyüklüğü, ppi 393, işlemcide 675 Snap., tasarımda Infiniti U, grafikte 612 Adreno, hızlı şarj teknolojisinde 25 W, batarya 4500, kamerada 32 MP, 8 ve 5 MP yer alıyor. RAM olarak iki seçenek 8 ve 6 GB satışta.

Galaxy A70 güncelleme almaya başladı


Güncelleme Tarihi: 22 Mayıs 2019, 18:33

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image
Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.