Galaxy J7 Pro Android 9.0 Pie güncellemesi ve One UI

Andronova
Yazar Andronova 3 Minimum Okuma

Galaxy J7 Pro Android Pie güncellemesi ve One UI güncellemesi Türkiye için dağıtıma açıldı. Dağıtımı olan yeni sürümle artık Samsung J7 Pro Android 9.0' a kavuşacak.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Samsung’ tan Galaxy J7 Pro için One UI ve yeni Android sürüm güncellemesi yayınlandı. Gece gelen güncelleme ile resmen Türkiye cihazları yeni sürüme geçiyor.

Galaxy J7 Pro Android 9.0 güncellemesi Türkiye için dağıtıma çıktı. Android Pie ve yanında One UI yükseltmesi de yer alıyor. Güncelleme detaylarına hadi beraber bir göz atalım mı?

Android Pie güncelleme dosya boyutu 1041,44 MB yani 1GB diyebiliriz. Gelen yenilikleri paylaştığımız görsellerden bakabilirsiniz. Ciddi anlamda görsel açıdan değişime uğramış.

Samsung güncellemeye birde Mayıs 2019 güvenlik yamasını dahil etti. Yeni sürümle One UI, bildirimler, klavye, Always on display, ayarlar, telefon kısmı, galeri, depolarım, health ve kişilerde bazı yenilikler geldi.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Galaxy J7 Pro Android Pie güncelleme özellikleri

Samsung J7 Pro Android 9 yenilikleri cihaza baya bir değişime götürmüş. Tabi güncellemeden sonra genelde olumsuz yanları dikkat çeker. Birde şunu hatırlatmada fayda var bir kaç modelde Pie bazı sorunları yanında getirdi. Daha önce kullanıcılardan gelen şikayetlerde Android 9.0 güncellemeden sonra şarj hızlı bitiyor. Erken tükenen batarya sorunu ve donma sorunları sık sık gelen şikayetler arasında.

  • Yeni yep yeni arayüze kavuştu.
  • One UI güncellemesi ile içeriğin ayarları ve diğer bilgilerde yeniden düzenlemeler.Gece modu yeni tasarımlar ve etkileşimli ögelerin yeni yeri alt taraf oldu.
  • Bildirimlerde bazı değişimler geldi. Mesajları bildirim paneli üzerinden yanıtlama, bildirimlere küçük resimler eklendi ve uygulamanın bildirimi ayarlarına dokunulduğunda tüm bildirimlerin açılması.
  • Samsung’ un yenilenen klavyesi geldi. Yenilenmiş Unicode 11 emojileri, adaptif yeni tema, klavye etrafı uygulama renklerine göre değiştirme ve bir dizi değişim.
  • Cihaz bakımında performans modları geliştirildi ve ilave edildi.
  • Şarjda tam dolum için kalan süre eklendi ve yeni saat stilleri dail edildi.
  • Ayarlar menüleri yenilendi.
  • Telefon aramalarında ufak değişimler yapıldı.
  • Kişiler bölümüne ek bir özellik eklendi.
  • Galeri’ de “Photo editor pro” ile düzenlemede bölümden çıkmadan bazı rötuşlar yapılabilecek.
  • Depolama alanına alanda tasarruf edilmesini sağlayacak analiz aracı eklendi.

Galaxy J7 Pro Android 9.0 Pie güncellemesi ve One UIGalaxy J7 Pro Android 9.0 güncellemesiGalaxy J7 Pro Android 9 güncellemesiGalaxy J7 Pro Android pie güncellemesi

Galaxy J7 Pro Android Pie nasıl yüklenir?

Android 9.0 güncellemesini telefonun “Ayarlar” / Yazılım güncelleştirme” ve “Güncellemeleri manuel indir” seçeneğiyle yapabilirsiniz. Güncellemelerin otomatik indirmesi seçeneği açık olduğunda size yeni sürümün geldiği uyarısını ekrana getirir.

Cihaza yeni sürümü yüklemeden önce telefonun yedeğini almanız ve güncelledikten sonra olası sorunlar çıkabileceğini unutmamanızı hatırlatırız. Galaxy J7 Pro şarj çabuk bitiyor gibi şikayeti olanlar yorumlar kısmına yazabilir.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Galaxy J7 Pro Android Pie nasıl yüklenir?

Galaxy J7 Pro Android Pie yükleme


Güncelleme Tarihi: 27 Haziran 2019, 04:32

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.