Galaxy M10 Galaxy M20 Android 9.0

Andronova
Yazar Andronova 2 Minimum Okuma

Samsung' un arayüz ve Android güncellemeleri devam ediyor. 28 Haziran olarak işaret ettiği Galaxy M20 ve Galaxy M10 Android Pie güncellemesi başladı mı?

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Samsung’ un resmi güncelleme sitesine göre bu iki modelin güncelleme başlangıcı bugün. Galaxy M10 ve Galaxy M20 Android 9.0 güncelleme takviminin başlangıcı yazılı ama başladı mı resmi bir bilgi bulunmuyor. Ama J7 Pro için başlayan güncelleme bilgisi yazı sonunda yer alıyor. Bu güncellemeye şahit olduk ve sürüm yükseltmeyi yaptık.

Samsung M10 ve M20 için güncelleme tarihini daha önce Mayıs olarak işaret etmişti. Sonra Haziran olarak değiştirdi. Şu an için bir değişim bulunmuyor. Buna bakılırsa büyük ihtimal güncelleme başladı.

Galaxy M20 Android Pie için öncelik arz edebilir. M10 kısmi olarak dağıtıma açılmış olabilir. Eğer sizler bu modellerden birini kullanıyorsanız arada bir kontrol ederek bize yazabilirsiniz.

Android Pie özelliklerine şöyle bir bakalım

Yeni Android sürümünde dikkat çeken yanlarına yer veriyoruz. Detaylı olarak özellikleri daha önce yayınlamıştık.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image
  • Yatay modun gelmesi
  • İstemediğiniz uygulama bildirimlerini engelleme
  • Görmezden gelinecek bildirimler için otomatik engelleme
  • Bluetooth bağlantısında çoklu destek
  • Bluetooth ses aygıtlarında varsayılan ses düzeyinin korunması
  • Sanal yeni bir buton
  • Otomatik olarak güç tasarrufuna geçiş
  • Lockdown mod. Yani tek dokunuş ile akıllı kilit sistemi ve surat tanıma sensörü devre dışı bırakılabilir. Aynı zamanda tüm güvenlik seçeneklerini açılması ve kapatılması
  • Wind Down mod özelliği. Geç saatlere kadar telefonda video izleme veya müzik dinleyenler için önemli bir yenilik. Belirlediğiniz saat dilimlerinde size uyarı gönderir, ekranı siyaha veya beyaza çevirir

Galaxy M10 Galaxy M20 Android 9.0Galaxy M10 Android 9.0 güncellemesi

Güncellemeye dahil edilen Mayıs güvenlik paketi ve One UI güncellemesi. Ayarlarda büyük oranda değişimi göreceksiniz. Görünüm ve şarj sizi memnun edecek mi göreceğiz. Unutmadan bazı modellerde şarj kullanım sürelerinde düşüş görülmüş. Galaxy M10 ve M20 şarj erken bitiyor veya çabuk bitiyor gibi şikayetler geldiğinde yazıya ekleyeceğiz.

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.
İnceleme bırak

İnceleme bırak

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir