Galaxy Note 5 Android 8.0 gelecek mi

Andronova
Yazar Andronova 1 Minimum Okuma

Samsung, Galaxy Note 5 için sanırım Android 8.0 sürüm güncellemesini yayınlayacak. Daha önce Galaxy S6 için bilgi gelmişti. Android Oreo indirmeye açılması için henüz resmi bir haber yer almadı.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Samsung‘ un Galaxy S6’ nın Android 8.0 Oreo güncellemesine yer vermesinden sonra şimdi de Galaxy Note 5 için Android 8.0 geleceği yönünde haberler yer aldı.

2015 Yılında çıkarılan Galaxy S6 için kısa süre önce yayınlanan haberde Android 8.0 sürümü geleceği onaylandı. Kullanıcılarını sevindiren Samsung, net olmayan bilgiye göre Galaxy Note 5 içinde bu güzelliği yapacak.

Reddit’ e bir kullanıcının Samsung destek hattı ile görüşmesine yer verdiği ekran görüntüsü Note 5 kullanıcılarını çok sevindirdi.

Galaxy Note 5 Android 8.0 güncellemesi

Galaxy Note 5 Android 8.0 gelecek mi

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Samsung’ un Android 8.0 Oreo güncelleme listesinde Galaxy Note 5′ de yer alıyor. Daha önce Hem Galaxy Note 5 için hemde Galaxy S6 için son güncelleme sürümünün Android 7.0 olduğu açıklanmıştı. Bu habere göre Samsung, yeni bir karar alarak bu listeyi güncelledi.

Şu an için Samsung tarafından resmi bir açıklama bulunmazken, tüm kullanıcılar bu gelişmenin resmi açıklamasını bekliyor.

Android 8.0 indir yükle dene düşüncelerini bizimle paylaş!


Güncelleme Tarihi: 25 Kasım 2017, 16:56

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image
ETİKET:
Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.
İnceleme bırak

İnceleme bırak

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir