Galaxy Note 5 yeni güncellemesi nasıl yüklenir

Andronova
Yazar Andronova 3 Minimum Okuma

Samsung firması Galaxy Note 5 modeli için yeni güncelleme yayınladı. Peki bu yeni güncellemede neler bulunmaktadır. Yeni güncellemeyi Galaxy Note 5 modeline nasıl yükleyebiliriz.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Samsung firması yıl içerisinde iki farklı amiral gemi konumunda telefon çıkarmaktadır. Bunlardan birincisi hepinizin yakınan tanıdığı ve aylarca tanıtımı yapılan Galaxy S serisidir. Samsung bu ilk amiral gemisini bundan bir kaç önce piyasaya sürdü. Galaxy S8 modeli raflardaki yerini alarak satış rekorları kırmaya başladı. İkincisi ise bu seriden sonra çıkardığı Galaxy Note serisidir. Galaxy Note sersinin 2017 modeli daha çıkmadı. Firma bu ikinci amiral gemisini çıkarmak için yoğun bir şekilde çalıştığı gelen haberler içerisinde yer almaktadır.

Samsung Galaxy Note serisinde geçen yıl açıkçası yüzü çok gülmedi Galaxy Note 5‘den sonra gelen Galaxy Note 7’de oluşan aşırı ısınma sonucu telefonlar patlamaya başladı. Buda bu telefonun satışını oldukça düşürdü. Bundan ders alan şirket yetkilileri Galaxy Note 8’de oldukça titiz çalışmaktadırlar. Galaxy Note 7’nin başına gelen bu talihsiz olay Galaxy Note 5 modelinin satışlarını artırdı. Şirkette bundan dolayı Galaxy Note 5 için ardı ardına yazılım güncellemeleri yayınlamaktadır. 

Galaxy Note 5 modeli için yayınlanan bu son güncellemede ne gibi yenilikler geldi. En son güncellemeyi telefona nasıl yükleyebiliriz. Bu sorularınızın cevabını aşağıdaki başlığımız altında bulabilirsiniz.

Galaxy Note 5 yeni güncellemesi nasıl yüklenir

Samsung fişrması 2015 yılındfa piyasaya çıkardığı bu telefon modelinde güçlü b,itr donanım yapısı kullanmıştı. Note 7 de yaşadığı faciasından sonra bu güçlü donanımlı cihazı için yeni güncellemeler yayınlamaya devam ediyor.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Samsung ikinci amiral gemisi Galaxy Note 8 için hızla çalışmalarına devam ederken diğer yandan da Android 7.0 ile buluşturduğu Galaxy note 5 için yeni güncellemeler yayınlıyor. Daha önce yayınlamış olduğu güncellemeleri daha stabil hale getirmek için yeni güncellemeler gelmeye başladı.

Türkiye kullanılan Galaxy Note cihazları için güvenlik yamaları ve telefonda bulunan açıkları kapatan N920CXXS3CQE2 sürümlü güncelleme yayınlandı. Bu son güncelleme 21,39 MB boyutundadır. 

Galaxy Note 5 yeni güncellemesi nasıl yüklenir

Gelen güncelleme performans iyileştirmesi ve yeni işletim sistemleri sonucu ortaya çıkan hataları kapatmaktadır. Aşağıdaki adımları takip ederek Galaxy Note 5 cihazınıza son güncellemeyi yükleyebilirsiniz. 

 Ayarlar > Cihaz Hakkında > Yazılım Güncelleme 

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image


Güncelleme Tarihi: 08 Haziran 2017, 16:26

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.
İnceleme bırak

İnceleme bırak

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir