Galaxy S9 Android 10 güncellemesi geliyor mu?

Andronova
Yazar Andronova 2 Minimum Okuma

Samsung' un beta programında olan Galaxy Note 10 ve S10' a birde Galaxy S9 eklendi. 2020 İlk çeyreğinde yeni modellerde Android 10 güncellemesi başlayacak.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Geliştiricilerin Android 10 güncelleme takvimi yavaş yavaş ortaya çıkmaya başlıyor. Samsung‘ un Galaxy S9 için hazırlığını yaptığı Android 10 çıkışı için kısa bir bilgilendirme geldi. Yakında Beta sürüm çıkıyor!

2020 Yılı Android 10 için önemli bir takvim yılı olacak. Popüler markaların bazı modelleri 2020′ nin ilk çeyreğinde yeni Android sürümünü alacak. Bunlardan biri S9 ve S9 Plus olacak. 

Android 10 saf hali bazı cihazlarda entegre çalışmaları devam ediyor. Hatta testleri yapıldığını belirtebiliriz. Tabi kullanıcılara Beta sürümün daha stabil halde sunulması için yoğun bir çalışma sürdürüldüğünü söyleyebiliriz. Tam sürümün oturması biraz zaman alacağını belirtelim.

One UI 2.0 Samsung modellerine yeni Android sürümüyle gelecek. Daha öncede Note 9 için testleri başlayan sürümlerin ilk deneme ülkeleri Hindistan ve G.Kore oldu.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

One UI 2 yine beta olarak yayınlanıyor. Bu arayüzü alacak cihazlar Android 10′ un tüm özelliklerine sahip olacak. Unutmadan yeni arayüzde bazı özel değişimler gelebilir. Ciddi bir şekilde tasarımda değişim olacak.

Beta programın S10 ve Note 10 için kapatıldığını belirtelim. Bu da Android 10 için yakında bu modellere genel bir güncelleme ile tüm kullanıcılarına kademli açılacağını gösteriyor.

Galaxy S9 Android 10 güncellemesi geliyor mu?

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.