General Mobile GM8 Android Pie güncellemesi başladı

Andronova
Yazar Andronova 1 Minimum Okuma

General Mobile GM8 Android 9 güncellemesi indirmeye açıldı. Kademe kademe yayınlanan Android Pie yüklemek için ayarlardan kontrol ediniz.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

General Mobile GM8 Android 9.0 güncellemesi geldi. Bilinen çok sayıda markanın çoğu modellerinde Android Pie güncellemesi yer almazken General Mobile GM8 modeline yeni Android sürümünü yayınlaması önemli bir destek olarak görülmekte. Android Pie güncellemesi bugün indirmeye açıldı. Şimdilik tüm kullanıcılara ulaşmayan güncelleme bölge bölge devam ediyor. Android Pie özellikleri GM8′ e ne gibi yenilikler getirdi hadi bakalım!

General Mobile GM8 Android 9 güncellemesi

  • Karanlık teması ile aynı zamanda gelişmiş ayar bölümünden temaları kendinizde seçebileceksiniz.
  • Tek el kullanımı daha kolay olacak.
  • Ses kontrol için yeni arayüz eklendi. 
  • Otomatik olarack rahatsız etme modu geldi. Havanın durumuna göre kendiliğinden ayarlanabilir görünüm. Karanlık olduğunda veya hava aydınlandığında duruma göre ton ayarlanır. Ortama görede renk seçeneği devreye alır.
  • Gezinti çubuğuna eklenen yeni döndürme seçeneği ile yanlışlıkla ekran dönmeyecek ve sizden onay alacak.
  • Pilde ve performasta bazı iyileştirmelerde yeni sürümde geldi.

General Mobile GM8 Android Pie güncellemesi başladı

Android Pie güncelleme sorunu yaşayanlar yani Android 9 yüklenmiyor hatası oluşuyorsa telefonda yeteri kadar yer olup olmadığını ve internet bağlantısını kontrol ediniz. Wifi’ den bağlanarak güncellemeyi başlatınız.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image
Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.
İnceleme bırak