Güvenlik güncellemesi Galaxy Note 4' e geliyor

Andronova
Yazar Andronova 2 Minimum Okuma

Temmuz güvenlik güncellemesi şimdi de Galaxy Note 4 modeline geliyor. Samsung, kısa süre önce bazı modeller için yayınladığı güvenlik güncellemesini Note 4 içinde yayınlayacak.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Teknoloji denilince akla gelen firmalardan biri olan Samsung‘un beğenilen ürünlerinden Galaxy Note serisi bu seferde Galaxy Note 4 ve Galaxy Note 5’te yaptığı güncelleme ile ön plana çıktı. Güney Koreli şirket, düzenli olarak her ay güvenlik iyileştirmelerini telefon modellerine uyguluyor. Yeni modeller çıkarmaya devam etmekle birlikte eski modellerine de yaptığı güncellemeler Samsung’un adını teknoloji piyasasında duyurmasına vesile oluyor.

Samsung, ortaya koymuş olduğu Temmuz güncellemesiyle Note 4 kullanıcılarının yaşadığı güvenlik problemlerini kaldırmayı hedefliyor. Avrupa da yüklemeye sunulan Galaxy Note 4 için N910FXXS1DQG5 model numarası kullanılıyor. Galaxy Note 4 için yaklaşık 200 MB büyüklüğünde yayınlamış olduğu güncelleme, Samsung’un her gün teknoloji merdiveninde üst basamaklarda yer almasında katkı oluşturuyor.

Galaxy Note 4 güncellemesi

Güvenlik güncellemesi Galaxy Note 4' e geliyor

Galaxy Note 4 Temmuz güvenlik güncellemesi ne gibi katkılar sağlar?

Güncelleme ile beraber gelen güvenlik iyileştirmeleri akıllı cihazları daha güvenli bir kullanıma çekiyor. Galaxy Note 4’te de görüldüğü gibi güvenlik iyileştirmeleri telefonu daha kullanılabilir hale getiriyor. Teknoloji devi Samsung’un Temmuz ayı güncellemesiyle sistemde meydana gelen ufak çaptaki sorunlar çözülürken cihazın performans iyileştirmeleri de tamamlandı. Aynı zamanda güncellemenin pil tarafında optimizasyon ve arayüzde stabilite sağladığı belirtiliyor.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Galaxy Note 4 güvenlik güncellemesi nasıl yapılır? Galaxy Note 4 için Temmuz ayı güvenlik güncellemesini Ayarlar kısmından Cihaz Hakkında kısmına girerek Yazılım Güncellemeleri kısmından kontrol edilebilir veya yüklenmemiş vaziyetteyse yüklenebilir.


Güncelleme Tarihi: 25 Temmuz 2017, 17:24

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.