Huawei Mate 20 Pro EMUI 10 güncelleme müjdesi

Andronova
Yazar Andronova 1 Minimum Okuma

Huawei, EMUI 10 güncellemesini Mate 20 Pro modeline açtı ve şu an bir kaç ülkede indirmeye açıldı. Türkiye içinde geçerli olan güncelleme bu ay ve gelecek ayı kapsayabilir.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Huawei, ABD gerginliği nedeniyle cihaz kullanıcılarının Android güncellemelerinden etkileneceği söylentileri Huawei şirketini büyük ölçüde sıkıntıya sokmuştu. ABD ile Çin arasında son yapılan görüşmeler sonunda olumlu bir açıklama gelmişti ve Hauwei için esnek bir durum ortaya çıkmıştı. Yeni gelişmelere göre Mate 20 Pro EMUI 10 güncellemesine kavuştu.

Çıkan yeni güncelleme çok sayıda model kullanıcılarını sevindirecek. Zira yeni sürümü henüz almayan çok sayıda cihaz bulunuyor. 

Geçtiğimiz aylarda yeni Huawei modelleri için kısıtlama yapılacağı yönünde iddialar bulunuyordu. Tabi bu durum her zaman söz konusu. Yarın tekrardan ticari savaşların kapsamı değişebilir ve bazı cihaz üreticileri bundan büyük ölçüde etkilenebilir.

Huawei eski modeller güncelleme almada sorun yaşamayacak. Avrupa’ da yayına giren yeni sürüm 10.0.0.154 şu an yayında.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Yakında Mate 20 X, 20X Lite ve Porchse modeline de geleceği bekleniyor.

Huawei Mate 20 Pro EMUI 10 güncelleme müjdesi

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.
İnceleme bırak