Magic UI 3.0 ve EMUI 10.0 alacak Honor telefonlar

Andronova
Yazar Andronova 1 Minimum Okuma

Huawei ve Honor' da EMUI 10.0 yanında birde Magic UI 3.0 güncellemesi gündemde. Önemli başarılara imza atan yeniliklerin yanında birde bazı sıkıntılar görüldü.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Honor’ ın Magic UI 3.0 ve EMUI 10.0 alacak telefonların listesi belli oldu. Tabi birde ana marka Huawei içinde durum aynı ve son gelişmelerde biraz sıkıntılar var.

Huawei, EMUI 10 ile önemli gelişmelere şahit olduk. Sürümün kararşı hali yeni yeni yayınlanmaya devam ediyor. Tasarımda ve kullanıcı deneyiminde önemli kullanım sunan sürümün gizlilik korumasında ve güvenlikte üst düzey iyileştirmeler sundu.

EMUI 10, en dikkat çekici taraflarından biri dinamik animasyon ve harika sayfa geçişleri olacak. İnternet kullanımında da önemli bir hız sağlayacağı söylenen sürüm birde GPU Turbo ile oyunlarda çok büyük farkı yaşatacak.

Sürümlerde uyumsuzluk sorunu!

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Android 10 ve yeni EMUI ile önemli gelişmeler var ama bazı sorunlarında çıktığı söyleniyor. Bazı uygulamalarda güncellemeden sonra bazı aksaklıkları çıktığı söyleniyor. Sorun yaşayanlar EMUI 10′ dan EMUI 9.1′ e dönebilirler. Bunun için HiSuite kullanılabilir.

  • Honor 9X, Pro, Honor 20, 20s, 20 Pro
  • Honor 20i, 20 Lite
  • Honor View 10, View 20, Honor V20
  • Honor 10, 10 Lite, 10 GT
  • Honor Play, Note 10
  • Honor 8X, Max, Honor 8C, 8A ve Magic 2

Magic UI 3.0 ve EMUI 10.0 alacak Honor telefonlar

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.