Nokia 8 Android 8.0 güncellemesi Türkiye

Andronova
Yazar Andronova 2 Minimum Okuma

Nokia, Nokia 8 için Android 8.0 güncellemesi Türkiye içinde yayınlanmıştı. Verdiği sözü tutarak Nokia 2, Nokia 3, Nokia 5, Nokia 6 ve bazı modeller yeni sürümleri almaya devam edecek.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Nokia‘nın son cihazlarından bir tanesi olan Nokia 8 modeli Android işletim sistemine sahip olması ile birlikte Android 8.0 güncellemesini almaya başladı. Nokia 8 cihazına sahip olan kullanıcıları daha zengin bir içeriğe sahip olan ve paylaşımları daha eğlenceli kılmak adına yapılmış olan güncellemelerle birlikte Android 8.0 sürümünün keyfini çıkarmaya başladılar.

Nokia 8 cihazı her hangi bir katmana ya da ara yüz değişimine ihtiyaç duymadan kullanıcılarına Android 8.0 Oreo güncellemesinin en sade halini veriyor. Güncelleme zamanından önce yüklenmiş olan uygulamalara da bir tadilat getiren Android 8.0 güncellemesi cihazların fazla pil yiyen gizli süreçlerini ortadan kaldırıyor.

Nokia 8 Android 8.0 güncellemesi 

Nokia 8 Android 8.0 güncellemesi Türkiye

Android 8.0 güncellemesi ile birlikte gelen bazı yenilikler! Nokia 8 cihazında her hangi bir uygulamanın zorunlu olarak yer almaması ve Android Instant Apps ile birlikte cihazın yazılımına dair eklentileri tamamen kullanıcıya bırakması Oreo güncellemesi ile birlikte daha da keyifli bir hal alıyor. Oreo güncellemesi ile birlikte cihazda gereksiz hiç bir uygulamanın kullanımına ihtiyaç duyulmuyor. Güncelleme ile birlikte gelen resim içinde resim modu ile birlikte Nokia 8 cihazı tam uyumlu olarak yüksek performans sergiliyor.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Akıllı yazılımı ile birlikte Oreo güncellemesi, Nokia 8 cihazının daha hızlı şarj olmasını sağlayarak içeriklerin bu zamana kadar olmadığı şekilde hızlı olarak yapılmasını ve kullanıcıların zamanlarından tasarruf sağlamalarına yardımcı oluyor.


Güncelleme Tarihi: 03 Aralık 2017, 18:38

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.
İnceleme bırak

İnceleme bırak

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir