Note 5 ve Galaxy S6 Android 8.0 Oreo güncellemesi geliyor!

Andronova
Yazar Andronova 2 Minimum Okuma

Samsung' tan yeni bir güncelleme daha geliyor. Galaxy S6, Galaxy S6 Edge, Edge Plus ve Note 5 için Android 8.0 geliyor. Oreo güncellemesi resmi olarak T-Mobie' da yer aldı.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

T-Mobie, Galaxy S6 ve Note 5 kullanıcılarını sevindiren bir haber yayınladı. Android 8.0 Oreo güncellemesi onaylandı.  

Samsung‘ un 2017 yılında yaptığı bir açıklama da bazı eski modeller içinde Oreo güncellemesi yayınlayacağını belirtti. Sözünü tuttu ve bazı modeller için yavaş yavaş güncelleme haberlerine yer veriyor. Kısa süre önce de Galaxy S8 için Android Oreo tam sürüm yayınlandı.

Galaxy S6 ve Note 5 Android 8.0 güncellemesi ne zaman gelecek? Net bir güncelleme tarihi yer almazken 1-2 ay içerisinde gelmesi bekleniyor. Samsung, çoğu söylentiler için resmi açıklamalar yapmadığından, kullanıcıları bi ümit beklemekteydi. Son zamanlarda yaptığı güncellemelerle bazı kullanıcılarını ümitlendirdi.

Note 5 ve Galaxy S6 Android 8.0 Oreo güncellemesi geliyor!

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Android 8.0 güncellemesi geliyor

Android kullanıcılarının merakla beklediği Oreo sürümü acaba hangi cihazlara gelecek? Bu sorunun cevabı en altta ilişkili haberler kısmında bulabilirsiniz.

T-Mobie, resmi sitesinde destek sayfasında yer alan içerikte Galaxy S6′ ı işaret etti. Genel bilgilerde Galaxy S6 Edge, Edge Plus ve Note 5′ de bu güncelleme den nasibini alacak.

Android 8.0 güncellemesi uzun zaman alabilir! Samsung’ un kademeli olarak Oreo güncellemelerini yapacak. Bu kadar cihaz için biraz zaman alması bekleniyor.


Güncelleme Tarihi: 10 Şubat 2018, 14:09

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image
Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.