Note 9 Android Pie ve Samsung Experience 10

Andronova
Yazar Andronova 1 Minimum Okuma

Samsung' un Galaxy Note 9 Android Pie güncellemesi ve Experience 10 arayüzünün yer aldığı görüntüler internette yerini aldı. 2019' a kalmadan resimler sızdırıldı.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Yeni paylaşılan bir habere göre Samsung Experience 10 arayüzüne sahip ve Android Pie yüklü Note 9 görüntülendi. 

Samsung’ un 2019′ da Note 9 için Android 9.0 Pie güncellemesini yayınlayacağı belirtilmişti. Ama 2019′ a kalmadan test görüntülerinin sızdırıldı görüldü. 

Google’ nin Pie sürümünü bu yılın ilk yarısında tanıttı. Önemli cihaz üreticileride çalışmalara başladı. XDA’ a yapılan bir paylaşımda sızdırılan görüntülerde Android Pie Note 9′ da görüntülendi. Görsellere baktığımızda Samsung’ un Experience 10 arayüzünede yer verildiği anlaşıldı. 

Galaxy Note 9 Android 9.0 güncellemesi

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Samsung hem yeni arayüzüyle hem de Android 9.0′ la önemli değişimlere gitti görülmekte. Çok sık görünüme sahip menüler çok dikkat çekmekte. Yumuşak hatalara ve yuvarlak hatların yer aldığı ayarlar menüsünün dışında bildirimler ekranı, yenilenmiş gece modu, son görevler menüsünde büyük değişim, kameranın arayüzünde değişimler ve Android Pie’ nin yapay zekasıyla daha akıllı hale dönüşmüş.

Yeni Android güncellemesiyle cihaz performansı için arka plandaki çalışanların yönetimi ile hem hızda hem de pil kullanım süresinde önemli katkı sağlayacak.

Galaxy Note 9 Android Pie görüntüleri

Note 9 Android Pie ve Samsung Experience 10Galaxy Note 9 Android 9.0

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Galaxy Note 9 güncellemesi

Galaxy Note 9 Android PieGalaxy Note 9 yeni arayüzüAndroid Pie görüntüleri


Güncelleme Tarihi: 09 Ekim 2018, 02:45

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.