Redmi Note 8 Pro MIUI 12 güncellemesi

Andronova
Yazar Andronova 1 Minimum Okuma

MIUI 12 güncellemesi Redmi Note 8 Pro modeline geldi. ROM indirme bağlantısını paylaştık ve bilmeyenler için uzman desteği almalarını öneriyoruz.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Türkiye dahil çoğu ülkede çok satan modellerden biri olan Redmi Note 8 Pro için sevindirici bir haber geldi. Xiaomi’ nin bu aralar yeni arayüzü hakkında çok sayıda haber yayınlanıyor ve hangi modellere geleceği merak konusuydu. Dün 5-6 model için paylaşım yapmıştık ve bugünde beklenmeyen bir model için paylaşım yapıldı.

Redmi Note 8 Pro içinde MIUI 12 sürümü çıktı. Şirketin son arayüz yazılımı dağıtımı aylardır gündemdeydi ve şık bir tasarımla ortaya çıkmıştı. Bazı modellere beta olarak gelen bu sürümün şu aralar son kulllanıcı hali indirmeye açıldı. 

Arayüz geliştirmenin devam ettiğini belirterek donanım gücüne baktığımızda fiyatı son derece makul görülen cihazın kullanım oranı gayet yüksek. 

  • Global olan MIUI 12 için ROM indirme linki bigota.d.miui.com/V12.0.0.4.QGGMIXM/miui_BEGONIAGlobal_V12.0.0.4.QGGMIXM_d02578ff0f_10.0.zip

Yukarıdaki bağlantıyla yazılımı yükleyebilirsiniz. Dosya boyutunun 2 GB olduğunu ve yanında geçen ayun güvenlik paketinin de olduğunu belirtelim. Global sürüm için onaylanan Mi hesabı ve kullanıcıya sahip olmanız gerekiyor.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Sürüm beta olduğundan bazı aksaklıklar yaşayabilirsiniz ve sorumluluk size ait olduğunu şimdiden uyaralım.

Redmi Note 8 Pro MIUI 12 güncellemesi

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.