Rehberde bulunan tüm kişilere toplu SMS gönderme

Andronova
Yazar Andronova 2 Minimum Okuma

Rehberde bulunan tüm isimlere toplu olarak SMS mesaj gönderme nasıl yapılır? Android telefonda toplu SMS nasıl gönderilir? Toplu mesaj nasıl gönderilir ücretsiz? WhatsApp MMS resimli mesaj gönderme. Hareketli mesaj gönderme.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Cep telefonda yer alan ve sim karttaki rehberde bulunan kişilere toplu SMS mesajı göndermek için hangi uygulamayı kullanmalıyım? Toplu sms mesaj atmak için haberin detaylarını inceleyiniz!

WhatsApp toplu mesaj gönderme özelliği eklendi. Bununla ilgili haberimizi okuyabilirsiniz. Rehberde bulunan tüm kişilere toplu SMS gönderme uygulaması APK indir. Rehberi yedekleme geri yükleme.

Android cep telefonda toplu kısa mesaj SMS gönderme özelliği yoksa, toplu SMS gönderme uygulaması ile bu sorunu çözebilirsiniz.

Telefonda kayıtlı tüm isimlere toplu mesaj gönderme: iPhone için öneri çoklu SMS gönderme programı ise “Hızlımesaj Hyperthree tercih edilebilir. Bu uygulama ile birden çok kategori oluşturulabilir. Örnek Kurban bayramı, Ramazan bayramı, Kandiller, milli bayramlar ve cuma mesajı şeklinde.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Toplu SMS uygulaması kısa mesaj GO” ile telefon rehberinizde bulunan tüm kişilere toplu olarak SMS göndermenizi sağlayan bu yararlı uygulama özellikle önemli günlerde imdadınıza yetişiyor. Malum önümüz Ramazan Bayramı ondan sonra da Kurban Bayramı. Uygulama bu gibi günlerde çok yararlı olacaktır.

Rehberde kayıtlı isimlere toplu sms gönderme: Toplu SMS uygulaması, mesaj yollarken kişilere isim ile selamlama, grup oluşturabilme, rehberde yer alan kişileri aktarma, dosya üzerinden kişi yüklemek, yedek alma ve alınan yedeği geri yükleme ve her gönderilen mesaj kişiye özel gönderilmektedir.

Toplu SMS gönderme uygulaması

Toplu SMS uygulaması nasıl indirilir? Google Play Store mağaza uygulamasından “KISA MESAJ GO” yazarak aratıp ücretsiz yükleyebilirsiniz?

Rehberde bulunan tüm kişilere toplu SMS gönderme

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

android toplu sms gönderme nasıl yapılır

toplu sms gönderme android

android toplu sms gönderme

Rehbere toplu SMS gönderme

Rehberde bulunan tüm isimlere toplu SMS gönderme

Rehberde bulunan tüm isimlere toplu SMS gönderme

Not: Toplu SMS gönderimlerde sorun yaşarsanız, telefonu kapatıp açınız. Telefonun önbelleğini ve uygulama önbelleğini temizleyiniz. Sorun hala devam ediyorsa ya operatörünüz de (Turkcell, Vodafone, Türk Telekom Avaea) yoğunluk yaşanmakta veya uygulama kaynaklı olabilir. Uygulamayı kaldırıp tekrar yükleyip deneyiniz. Android telefonda rehber yedekleme geri yükleme ve Telefonu Gmail ile yedekleme habere baktınız mı? 

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.