Tablete Google Play nasıl yüklenir

Andronova
Yazar Andronova 3 Minimum Okuma

İlk çıkan sürümler genelde direk otomatik güncelleme olmayabilir. Türkiye dahil çoğu ülkede bu şekilde ve tablete Google Play APK nasıl yüklenir?

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Android cihazlarda yeni sürüm şuan için otomatik olarak güncellemeye açılmadı. Google Play Store uygulamasının son sürümünü OTA ile gelmeden manuel yüklemek isteyenler aşağıda yer alan adresten güvenli bir şekilde indirebilirler.

İndirme sayfasında bulunan son sürümün alt tarafında yer alan “Download” butonuna tıklamanız yeterli. Her hangi bir sorunda bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Android cihazların mağaza uygulaması Google dışında cihazın kendi uygulaması ile de karşılaşabilirsiniz. Resmi kanalların dışında bir yeri tercih etmemenizi uyarırız. Eğer güncellemeyi yapamadıysanız veya hata aldıysanız önerdiğimiz indirme adresinden son sürümü kolay şekilde cihazınıza yükleyebilirsiniz. 

Google Play Store nasıl indirilir

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image
  • İndireceğiniz adresimiz apkmirror.com/apk/google-inc/google-play-store

Google Play Store uygulaması ile ücretli / ücretsiz uygulama ve oyunları Android tabanlı cihazlara kolayca indirmenize imkan sağlar. Play Store mağaza uygulaması, tüm kategorileri ayrı ayrı başlıklarla düzenli, kolay bir şekilde ulaşmanızı sağlar. İstediğiniz uygulama ve oyunun genel bilgilendirmesinin yanı sıra, kullanıcı yorumlarına açık olması ile indireceğiniz şeyin sorunlu olup olmadığını, başarılı olup olmadığını öğrenebiliyorsunuz.  

Tablete Google Play nasıl yüklenir

Cihazınızda kullanabilmeniz için Google Gmail hesabının olması gerekmektedir. Bu hesabı ister Gmail. com adresine giderek açabilir, isterseniz de Google Play üzerinden yeni bir hesap aç ile mağaza hesabınızı ücretsiz oluşturabilirsiniz.

Android tablette Google Play Store uygulaması bulunmuyorsa yukarıda verdiğimiz adresteki APK dosyasını cihazınıza indirip yüklemeyi yapabilirsiniz. Eğer kurulumda hata alırsanız, bilinmeyen kaynakların açık olmadığından kaynaklı olduğunu belirtmek isteriz. Android işletim sistemi yüklü cihazlarda bilinmeyen kaynaklar nasıl açılır: Cihazınızdan Ayarlar / Güvenlik / Bilinmeyen kaynaklar bölümünden aktif edebilirsiniz. 

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Google Play Store nasıl yüklenir?

Cep telefonu üzerinden Google Play hesabı açamıyorsanız veya zorlanıyorsanız bilgisayardan açmanız önerilir. Yukarıda resimde gördüğünüz gibi cep telefonu ekleme bölümü var. Eğer bu bölüme telefon numaranızı yazmak istemiyorsanız, “Mevcut e-posta adresiniz” bölümüne daha önce aldığınız ve şifresini bildiğiniz bir mail adresini yazmanız yeterli olacaktır. Gmail sayfasında yer alan “Robot olmadığınızı kanıtlayın” seçeneğini işaretlerseniz, cep telefon numaranızı yazmanız gerekir. Numaranızı yazdıktan sonra telefonunuza doğrulama kodu gelecek. Bu konu Gmail sayfasında ilgili alana yazmanız gerekiyor. Telefon doğrulaması ve Gmail’ de yer alan güvenlik için iki aşamalı doğrulama seçeneği, mail güvenliği için her zaman ön planda olan bir yöntemdir. 

Bazı Çin, Kore malı diye adlandırılan kopya cihazlarda ve orjinal kaçak cep telefonlarda, bazen bu uygulama yok veya hata vermektedir. Yukarıda bağlantıdaki APK uyumsuzluk yaparsa veya yüklenmezse eski sürümleri denemeniz önerilir. 


Güncelleme Tarihi: 06 Temmuz 2020, 01:09

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.