Xiaomi Mi 8 Android 10 yayında

Andronova
Yazar Andronova 1 Minimum Okuma

Xiaomi mi 8 Android 10' u kullanıcılarına buluşturdu. Güncellemenin içerisinde güvenlikle alakalı paketin olduğunu da belirtelim. Bana güncelleme gelmedi diyenler…

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

2020 Girilir girilmez mobil tarafında önemli gelişmeler duyulmakta. Yeni yılın ilk telefonları çıkmaya hazırlanıyor ve yanında önemli güncellemeler duyuruluyor. Xiaomi Mi 8 Android 10 güncellemesinin yayınlandığından haberiniz var mı?

Çoğu cihaz üreticisi yeni Android güncellemesi çalışmalarına hız verdi. Önemli markalardan biri Xiaomi, geçen ay Mi 9T Android 10 sürümünü dağıtıma açmıştı. Bu seferde Mi 8 için programı başlattı.

Xiaomi Mi 8 güncelleme boyutu 1.9 GB ve yeterli yer olmadan yüklemeyi başlatmamanızı öneriyoruz. Yeni sürümde birde geçen yılın son güvenlik yamasının da yer aldığını belirtelim. 

Güncelleme benim telefonuma gelmedi diyenlere kademeli global olarak dağıtımda olduğunu açıklamak isteriz. Sürüm ekran görüntüsünde MIUI V11 yer aldığını göreceksiniz.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Bu yıl Türkiye pazarında önemli hareketlemeler bekleyen şirketler ciddi yatırımlar yapabilir. 

Xiaomi Mi 8 Android 10 yayında

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.
İnceleme bırak