Xiaomi MIUI 12 hazırlanıyor indirme 2020

Andronova
Yazar Andronova 1 Minimum Okuma

Xiaomi şirketinden MIUI 12 arayüzü çalışmalarına başladığı duyuruldu. Sürüm hakkında her hangi bir detayın paylaşılmadığı açıklamaya göre 2020' ye güncelleme açılacak.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Xiaomi yeni arayüzü MIUI 11 kısa bir zaman önce yayınlanmıştı. Android 10 tabanlı yeni sürüm daha yeni yayılmaya başlamışken şirket MIUI 12 çalışmalarına başladığını duyurdu.

MIUI için resmi açıklamayı Hİ Genel Müdürü Jieyun yaptı. Mevcut sürümün global olarak dağıtımda olduğunu MIUI 12 arayüzü çalışmaların başladığı ve önemli yeniliklerle geleceğini duyurdu.

Gelecek arayüzün detaylarını paylaşmayan yönetici için nasıl olsa yakında sızıntı olacak ifadeleri paylaşıldı.

MIUI 11 için görsel tasarımında daha yumaşak simgelerin ve sisteme gelen karanlık mod önemli değişimlerden bazıları. Ekran her zaman açık işlevi ve önemli sistem fontuna sahip sürümde yenilenen temalar, duvar kağıdı ve animasyonlarla daha geniş yelpazeye sahip olacak.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

2020′ de MIUI 12′ nin çıkması bekleniyor ve Mi Go Travel’ e benzer uygulamaların yer alacağı tahmin ediliyor.

Xiaomi MIUI 12 hazırlanıyor indirme 2020

Xiaomi’ nin yanlış hatırlamıyorsam geçen yıl satış rakamlarında en iyiler arasına girmişti. Sanırım beşinci olarak listede yerini almıştı. Şirket güçlü donanıma sahip modelleri çıkarmaya devam ediyor. Özellikle Xiaomi Mi 9T modeli çok konuşulan telefonlar arasında gösteriliyor. Özellikle kamera yapısı çok değişik.


Güncelleme Tarihi: 18 Ekim 2019, 14:11

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image
Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.