Zenfone 3 Zoom Oreo güncellemesi çıktı

Andronova
Yazar Andronova 2 Minimum Okuma

Asus firması tarafından üretilen Zenfone 3 Zoom modeli için Android 8.0 Oreo güncellemesi yayınladı. Peki yeni yayınlanan güncelleme ile Zenfone 3 Zoom modeli için ne gibi yenilikler geldi.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Mobil telefon sektöründe bir çok marka bulunmaktadır. Bu markalar yeni oluşan marka olmakla beraber eski markalarda bulunmaktadır. Asus yıllar önce çıkardığı teknolojik ürünlerle kullanıcıların beğenisi kazanmış bir firmadır. Mobil sektörün gelişmesiyle birlikte Asus gibi dev firmalarda bu pastadan pay alabilmek için akıllı telefon sektörüne giriş yaptı. Bu haberimizde Asus firmasının çıkardığı Zenfone 3 Zoom modeli için yayınladığı son güncellemeyi sizlerle paylaşacağız.

Asus firmasının çıkarmış olduğu telefon modelleri satış grafiklerinde ilk sırada yer almamaktadır . Buda firmanın diğerleri gibi büyük satış rakamları olamadığını bizlere göstermektedir. Fakat Asus satış konusunda çok da başarılı olamasa da çıkardığı telefon modellerinin güncellemesi konusunda iyi bir başarı grafiği çizmektedir. Zenfone 3 ve ZF 3 Deluxe modellerinden sonra şimdide Zenfone 3 Zoom modeli Android Oreo ile buluştu.

Zenfone 3 Zoom Oreo güncellemesi çıktı

Zenfone 3 Zoom Android 8.0 güncellemesi

Firma tarafından yayınlanan güncelleme iki farklı güncellemeyi kapsamaktadır. Bu güncellemelerden birincisi ZE520KL model numarasına sahip 5.2 inç ekran modeline ait olurken diğeri de ZE552KL model numarası ile üretilen 5.5 ekran büyüklüğüne sahip modeli için çıkarıldı.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Android 8.0 yazılım yükseltme! Firma tarafından yayınlanan güncellemenin boyutu  1.5 GB olarak görünmektedir. Bu güncelleme ile ilk gelen yenilik launcher’dır. Bu yenilik ile Asus modellerinde yer alan hızlı kaydırma özelliği artık bütün uygulamalar tarafından desteklenmektedir.

Ayrıca Ayarlar menüsü daha kolay ve kullanışlı hale getirildiğini görmekteyiz. Ayrıca Minimove, Photocollage ve Do It Later gibi uygulamalar kullanıcılar tarafından çok fazla ilgi görmediği için telefondan kaldırıldığını görüyoruz.


Güncelleme Tarihi: 22 Mayıs 2018, 19:39

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.
İnceleme bırak