App Store satın alınan uygulamayı iptal etme

Andronova
Yazar Andronova 1 Minimum Okuma

Apple Mac, iPad ve iPhone' da App Store' den alınan uygulamaları iptal etmek için ve ücret iadesi için neler yapılması gerekiyor açık bir şekilde iki haberle açıklamak istedik.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Apple’ ın mağaza uygulaması App Store’ den yanlışlıkla alına uygulamanın iptali için ne yapılmalıdır? Bazen yanlışlıkla bazende sizin dışınızda yapılan abonelikler olabiliyor. Bu daha çok mobil ödeme / mikro ödeme sistemleri üzerinden alınan uygulamalar ve oyunlarda görülmekte. Alınan uygulamanın tekrar faturanıza ücret yansımaması için iptal işlemini yapmanız gerekiyor. Hattınız faturasız ise TL yani kontörlerinizden gidecektir. Her TL yüklediğinizde abonelik ücretini kesecektir.

Aşağıda alınan uygulama nereden bakılır ilgili yazımıda anlattık. Birde iTunes’ den “Hesabımı görüntüle” seçeneğinden kontrol edebilirsiniz. iTunes üzerinden işlem için App kimliğinizi girmeniz gerekiyor.

App Store satın alınan uygulamayı iptal etme

App Store uygulama iptal atme

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

App Store’ den alınan uygulamaları görmek ve otomatik tekrar yenilenmesini önlemek için bu App Store abonelik iptali yazımızdaki adımları uygulayınız. İptalde ve haksız yere alınan ücret iadesi için tıklayın ve destek talebini Apple iletin.

App Store iletişimApp Store şikayetiphone uygulama iptal etme

Bazı uygulamaların aboneliğini iptal edemeyebiliyorsunuz. Bu çok ama çok az bir uygulamada görülebiliyor. Eğer bu şekilde bir sorunla karşı karşıya kalırsanız yukarıdaki iletişim bölümüne girip Apple iletişim desteğini iletişiniz. Bu iletişim bölümünü alınan uygulamalar görünmüyorsa bunun içinde kullanabilirsiniz.

App Store uygulama iptal atme

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image


Güncelleme Tarihi: 08 Ekim 2018, 00:24

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.