Apple App Store mobil ödeme nasıl kullanılır

Andronova
Yazar Andronova 2 Minimum Okuma

Apple, App Store mağaza uygulamasında Türkiye için mobil ödeme sistemini aktif etti. Peki mobil ödeme ile nasıl oyun / uygulama satın alınır? iPhone 5 / 5s, iPhone 6 ve iPhone 7.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Apple‘ da mobil ödeme ile nasıl ödeme yapılır? Apple bazı ülkelerde kullanıma açtığı mobil ödeme sistemini nihayet Türkiye’ de de aktif etti. Alacağınız oyun veya uygulamanın ücreti Turkcell, Vodafone ve Türk Telekom / Avea faturalı hattınıza yansıyacak. Faturasız hat kullanıcılarından da TL’ lerinden (kontörlerden) düşecek.

App Store‘ de daha önce ücret nasıl alınırdı? Alınmak istenen uygulamanın ücreti kredi kartı ile tahsil edilmekteydi. Artık ayarlara mobil ödeme seçeneği de eklendi.  

Mobil ödeme ile App Store’ de nasıl kullanılır?

App Store’ den her hangi bir şeyi satın almak istediğinizde daha önce cihazınızdan açtığınız mobil ödeme seçeneği sayesinde ödeme hattınıza yansıyacak. Bu uygulamanın güzel tarafı istediğiniz zaman mobil ödeme ile alış verişi kapatabiliyorsunuz. Daha önce den zorunlu olarak kredi kartı istenmekteyken artık mobil ödeme ile ister anlık ister sürekli işlem yapabilirsiniz. Yani oyun ya da uygulama satın aldıktan sonra bu sistemi pasif yapabilirsiniz. www.andronova.net

Mobil ödeme iPhone cep telefonda nasıl açılır?

Cep telefondan Ayarlar / iTunes ve App Store / açılan bölümden Apple kimliği yazan (bu bölümde sizin e-posta adresiniz yazılı) seçeneğe dokunuyoruz. Bir sekme açılacak Apple kimliğini göster / Ödeme bilgileri bölümüne giriniz. Sonra “Mobil Ödeme” seçeneğine dokunup seçeniz. İstediğiniz zaman tekrar ayarları “Hiçbiri” olarak değiştirebilirsiniz.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Apple App Store mobil ödeme nasıl kullanılır

mobil ödeme nasıl kullanılır

App Store mobil ödeme nasıl açılır

mobil ödeme ile nasıl ödeme yapılır

mobil ödeme ile nasıl ödeme yapılır


Güncelleme Tarihi: 25 Mayıs 2017, 21:27

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.
İnceleme bırak

İnceleme bırak

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir