Apple' dan Android' e Play Store göndermesi

Andronova
Yazar Andronova 2 Minimum Okuma

Apple' dan yeni reklam atağı. Yeni yayınladığı video da Google Play Store' ye gönderme yaptı. Apple, virüslü uygulamaları vurgulayarak Android cephesine darbe vurmaya çalıştı.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Apple son zamanlarda ara ara Android‘ e reklamlarla gönderme yapıyordu. Son yayınladığı reklamda kullanıcılarına mesaj verir gibi reklam yayıladı. Apple video da bir nevi ayar veriyor.

Yeni reklamda portre efektleri ile gönderme yapan Apple, Google Play’ da olmayan efektlerle yaptığı gönderme de zaralı uygulamaları işaret ediyor. Malum Google Play’ de çıkan çok sayıda zararlı içerik sürekli gündemde. 

Apple’ ın Google Play’ ın düzgün denetlenmediğine gönderme yaparak güvenlik zafiyetine vurgu yapıyor.Gerçek bu ki Google düzgün bir denetleme yapmadan çok sayıda sorunlu uygulamaları yayınlıyor. İşte Apple’ da buna vurgu yaparak kendi mağazası App Store’ u öne çıkarıyor.

A11 Bionic işlemci güçü ile oluşturulan portre efekleri ile vurgu yapan Apple, iPhone X ve iPhone 8 Plus modellerini de yine ön planda sergiledi. 

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Apple’ ın virüslü uygulamalar göndermesi

Apple’ ın değerinde hızlı düşüş görülmesi son günlerin gündemdeki önemli konularından biriydi. Apple’ ın yeni reklamı, geçtiğimiz günlerde hisse senetlerinde büyük düşüş sergilenmesi bu tarz reklamları daha sık gündeme getirebilir. Söylentilere göre iPhone X satış beklentilerini karşılamaması ve genel talep oranında düşüş olması buna etken olabilir.

Yeni reklamlar Apple’ a ne gibi bir kazanç sağlayacak ilerleyen zamanlarda belli olacak.

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.