App Store iletişim numarası

Andronova
Yazar Andronova 2 Minimum Okuma

Apple' ın iPad ve iPhone cihazdan yapılan işlemler için App Store destek hattı yani iletişim telefon numarası bulunmakta. Bunun dışında e-posta ve destek adres formu bulunuyor.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

App Store satın alınan uygulamalarla ilgili sorun yaşıyorsanız, Apple’ la nasıl iletişime geçileceğiniz bilmiyorsanız ve durumunuz acil ise bu yazımız tam size göre…

Bazen tıklamaya teşvik reklamlar yüzünden iztemediğiniz halde uygulama satın alabiliyorsunuz. Ya da açıklayıcı bölümün yetersizliği nedeniyle haksız yere uygulama alınmasına neden olunabiliyor. Aldatıcı yolla işlemler için şikayet edebileceğiniz iletişim kanalları bulunmakta. Tabi eğer isteyerek yapılan işlemler için bu kanallardan genelde olumsuz yanıt gelmekte.

Apple’ ın uygulama mağazası App Store telefon numarası aşağıda yer alıyor. Ama biz aynı zamanda App Store destek hattından yardım alamazsanız diye alternatif başvuru kanalını’ da paylaştık.

App Store iletişim adresi

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

App Store iletişim telefon numarası 0216 282 1511′ den ulaşmaya çalışınız. Eğer ulaşamazsanız aşağıdaki verdiğimiz adresi deneyiniz.

App Store iletişim adresi tıklayıp açılan bölümden Apple iletişim kanallarındna birini seçiniz. Burada birincisi Apple’ dan randevu almak için kullanılmakta. Randevu aldığınızda onlar size geri dönüş yapmakta. Diğeri ise aramadan önce gerekli bilgileri iletiyorsunuz bunlar kayıt ediliyor. Sonra aradığınızda zaman boşa gitmeden işlemi başlatıyorsunuz.

App Store iletişim numarasıApp Store destek hattı

App Store destek hattı iletişim numarasıyla genelde bazı konular yanıtsız kalabiliyor. Sizi form doldurmaya yönlendirebiliyorlar. Bunun için bence her iki bölümden de işlem yapınız. Aramadan önce kayıt oluşturunuz. Bu App Store satın alınan uygulama iptali haberinide inceleyiniz.


Güncelleme Tarihi: 08 Ekim 2018, 00:47

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.
İnceleme bırak