Apple, iPhone 7' nin 256 GB üretimini durdurdu

Andronova
Yazar Andronova 1 Minimum Okuma

Apple, iPhone 8' in ve iPhone X' in satışlarını desteklemek için iPhone 7' nin 256 GB modelinin satışını ve üretimini durdurdu. Mevcut satışlar bittikten sonra satışı yapılmayacak.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Apple‘ dan yeni iPhone modelini desteklemek için iPhone 7 256 GB modelinin üretimini durdurma kararı. Aynı zamanda iPhone 7 Plus 256 GB’ ta bu karara dahil edildi.

Apple’ nın son satış grafikleri incelendiğinde iPhone 8 şuan için beklenilen satış rakamına ulaşmamıştı. Apple’ da iPhone 8 için daha fazla destek vermek amaçlı 256 GB modellerin üretimini durdurma kararı aldı.

Yapılan araştırmalara göre Google’ de şu an iPhone 8′ den çok iPhone 7 aratılmakta. Tabi bu aramayı en çok tetikleyen iPhone 8′ in çıkmasıyla iPhone 7′ nin fiyatında düşüş beklentisinin olması. Şu an gözle görülür bir düşüş bulunmakta.

Bir diğer görüşte geçen sene çıkan iPhone 7, hala yeni modelden daha fazla satmasının değişebilmesi için iPhone 8′ de görülebilecek bir fiyat düşüşü olması gerekiyor.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

iPhone 7 üretimi durduruldu mu 

Unutmadan üretimi durdurulacak model 256 GB. Yani 32 GB ve 125 GB modellerinin üretimi devam edecek. Bakalım Apple’ ın aldığı bu kararın nasıl bir etkisi olacak?

Apple, iPhone 7' nin 256 GB üretimini durdurdu


Güncelleme Tarihi: 23 Ekim 2017, 16:01

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.
İnceleme bırak

İnceleme bırak

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir