Apple Watch' a iPhone telefonda yer alan arkadaşları ekleme

Andronova
Yazar Andronova 2 Minimum Okuma

Apple firmasının çıkardığı Apple Watch saate arkadaşlarımı nasıl ekleyebilirim? Apple Watch nedir ve nasıl kullanılır? iPhone rehberdeki kişileri Apple Watch aktarma.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Apple firmasının çıkarmış olduğu ürünler ülkemizde ve dünyada en çok satanlar arasında bulunmaktadır. İşte o ürünlerden bir tanesi de Apple Watch‘dır. Apple Watch kullanıcılarının bu donanımda en çok sevdiği özellik “Arkadaşlar” özelliğidir. Arkadaşlar bölümüne istediğiniz kişiyi ekleyebilirsiniz. Peki bu bölüme arkadaşımızı nasıl ekleyebiliriz.

Apple Watch’da yukarıda belirttiğimiz gibi en beğenilen özellik arkadaşlar bölümüdür. Bu özellik ile sevdiğiniz arkadaşlarınıza hızlı ve kolay biçimde ulaşabilirsiniz. Apple Watch arkadaş özelliğine 12 arkadaşınızı ekleyebilirsiniz. iPhone telefon ile eşleştirildiğinde seçtiğiniz kişiler otomatik olarak senkronize edilmektedir.

Apple Watch’a arkadaşlarınızı ekleyin

Apple Watch' a iPhone telefonda yer alan arkadaşları ekleme

En çok görüştüğünüz kişilerin küçük resimlerini de gördüğünüz Arkadaşlar kısmına ulaşabilmek için Apple Watch’ın yan düğmesine basınız. Bu işlem sırasında her birine ayrı ayrı 12 kişi ekleyebileceğiniz arkadaş ekranları oluşturabilirsiniz.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Apple Watch’a arkadaşlarınızı eklemek için aşağıdaki adımları takip ediniz;

  • Apple Watch’da arkadaşlarınızı görmek için yan düğmeye basınız.
  • Digital Crown’u + simgesine çeviriniz. Ardından + simgesine basınız.
  • Digital Crown’u çevirerek listeye eklemek istediğiniz kişi bulunuz. Daha sonra bulduğunuz kişiyi seçiniz. Eğer listenizde bulunmuyorsa iPhone kişiler uygulamasını açarak eklemek istediğiniz kişiyi ekleyiniz. Ardından tekrar aynı işlemi yapınız.

Apple Watch ile arkadaşlarınızı arayabilir veya mesaj gönderebilirsiniz. Apple Watch ile arkadaşınız hızlı aramak istiyorsanız saatinizin yan tuşuna basınız.


Güncelleme Tarihi: 11 Mayıs 2017, 18:42

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.