iOS 11 Beta 4 özellikleri

Andronova
Yazar Andronova 2 Minimum Okuma

Apple, iOS 10 sürümleri bitirmeden bir anda iOS 11 sürümü için beta çalışmalarına başlaması tüm kullanıcılarını şaşırtmıştı. Şimdide iOS11 Beta 4 yani son beta sürümünü çıkardı. İşte yenilikleri!

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Apple, testleri devam eden iOS11 Beta 4’ü geliştiriciler için yayınladı. Apple, WWDC17’de tanıttığı iOS11’in dördüncü betasını da güncelleme düzenine sadık kalarak yayınladı.

Haziran’dan bu yana devam eden test süreci ile birlikte iOS11’e eklenen yeniliklerde mevcut. Daha önce yayınlanan Beta 3 ile bildirim merkezindeki bir tek kaydırma ile yalnızca son bildirimler değil tüm bildirimlerin görülmesi sağlandı. Ayrıca kontrol merkezinde bulunan Wİ-Fİ simgesine basıldığında, Wİ-Fİ tamamen kapanmak yerine yalnızca etkin bağlantı sonlandırılacak.

iOS 11 Beta 4 özellikleri

iOS11 Beta 4’ ün getirdiği yenilikler

Ayarlardan, genelin altında AirDrop ayarı. Kontrol Merkezi düşük güç modu geçiş sayfası için animasyon. Ekran kaydı ile ilgili olarak yenilenmiş geri sayım özelliği. Notlar özelliği için yenilenmiş açılış sayfası. Bildirimleri açabilmek için sağa hızlıca kaydırma, silmek ya da görüntülemek için hızlıca sola kaydırma. Bildirimlere dokunulduğunda Touch ID ile açılsın uyarısı. Fotoğraf özelliği için yeni anılar özelliğinin ayrıntılarını gösterme. Fotoğraf düzenleme ve canlı fotoğraf efektleri ile ilgili yenilikler. Hatırlatmalar, kişiler ve notlar için yenilenmiş simgeler.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Bunların dışında, kullanıcıların uzun süredir beklediği, hücresel veri için kısayol, iPad sürükle bırak işlemi, depolama alanı ile ilgili düzenlemeler, yenilenen fotoğraf formatı, tek sayfada toplanan kontrol merkezi gibi birçok özelliği barındırıyor. www.andronova.net

iOS programı kapatmak artık daha kolay

Kontrol merkezindeki kameranın ve notların 3D Touch işlemleri yenilenerek, iPad’de programları kapatmak için yukarı kaydırabilme özelliği geri geldi. Normalde programı kapatmak için programa, sonra çarpı işaretine basmak gerekiyordu.


Güncelleme Tarihi: 31 Temmuz 2017, 00:15

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.
İnceleme bırak

İnceleme bırak

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir