iOS 11.1 güncellemesi yayınlandı. iOS 11.1 indir dene!

Andronova
Yazar Andronova 2 Minimum Okuma

Apple, iOS 11' i yayınladıktan sonra bazı önemli sorunlar yeni sürümle geldi. iPhone telefonda donma, home geç gelmesi, pil şarj süresinin erken bitmesi, Bluetooth ve Wi-Fi sorunu. Çözümü iOS 11.1!

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Apple, iOS 11 ile gelen bazı sorunlar için iOS 11.1 güncellemesini yayınladı. Yeni sürüm çok önemli sorunlara çözüm oldu. Pil tüketiminde önemli iyileştirme gerçekleşti. Yeni güncelleme hem yenilik hemde sorunların çözümü oldu.

Apple, iOS 11 güncellemsi ile kaldırdığı 3D Touch App Switcher’ i iOS 11.1 ile geri getirdi. Aldıkları kararın yanlış olduğu anlaşılınca yeni sürümle tekrar geri getirdiler. 

iOS 11 pil şarj sorunu

iOS 11 ile ortaya çıkan en büyük sorunda erken biten pil sorunu. Bu sorun gözle görülür derecede olması kullanıcılarını çileden çıkarmıştı. Malum pil süresi önemli bir etken. Bu sorun herkesin yanında taşıyıcı şarj cihazı ya da şarj aleti taşımak zorunda bırakabiliyor.

İşte yukarıdaki bu sorunu büyük ölçüde iOS 11.1 ile çözüldü. Denilene göre pil sorununda kesin çözüm olduğu. Tabi bunu bizde deneyip yorum olarak yayınlayacağız. Eğer sizde iPhone kullanıcısıysanız ve iOS 11.1′ i destekleyen bir cihazınız varsa güncellemeden sonra yorumlarınızı bekliyoruz. www.andronova.net

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

iOS 11.1 nasıl yüklenir

Cihazdan Ayarlar / Genel / Yazılım Güncelleme bölümünden yapabilirsiniz. İstersenizde iTunes programı üzerinden cihazın yedeğini aldıktan sonra yükleyebilirsiniz. 

iOS 11.1 nasıl yükleniriOS 11 pil şarj sorunuiOS 11.1 güncellemesi yayınlandı. iOS 11.1 indir dene!iOS 11.1 indir dene!

Genel iOS 11.1 özellikleri

  • Çok sayıda yeni emoji’ ler.
  • 3D Touch App Switcher geri geldi.
  • Animasyonlarda değişiklikler.
  • Home tuşu gecikme sorunu.
  • Hesap makinasındaki sorun.
  • Erken pil tüketim sorunu.
  • Bluetooth ve Wi-Fi sorunu.
  • Genel güvenlik güncellemeleri. Özellikle KRACK açığı.
  • Genel performans iyileştirmesi

iOS 11.1 özellikleri

iOS 11.1 destekleyen cep telefonları iPhone X, iPhone 8, iPhone 8 Plus, iPhone 7, iPhone 7 Plus, iPhone 6s, iPhone 6, iPhone SE ve iPhone 5s.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image


Güncelleme Tarihi: 02 Kasım 2017, 13:55

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.