iOS 11.1.2 Jailbreak geliştirici sürümü yayınlandı

Andronova
Yazar Andronova 1 Minimum Okuma

Apple' nın iOS 11.1.2 güncellemesi için to.panga' tan Jailbreak yayınlandı. İlk geliştirici sürümünden kısa süre sonra final sürümün çıkacağı ve şu an için kullanımda sorunlar çıkacağı belirtildi.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

iOS 11 sürümü ile bazı güvenlik açıkları kapatılmıştı. Masri, iOS 11.1.2 sürümü için jailbreak‘ i dağıtıma açtı. İşte to.panga geliştiricilerin hizmetine açıldı.

Kısa zaman önce lan beer tarafından iOS 11.1.2 güncellemesinde açık bulduklarını duyurmuştu. 

Jailbreak artık gereksiz diyen Cydia kurucusu son gelişmelerden sonra iOS 11 sürümü uyarlama çalışmasına girişmişlerdi. Şu an ‘jailbreakd’ arka plan için program uyguladılar.

Saigon jailbreak’ i geliştiren Masri ise iOS 11 ve 11.1.2 arasında bulunan tüm sürümler için jailbreak yayınladı. Reddit kullanıcılarının iOS 11 sürümü yüklü cihazlar için yeni jailbreak sürümünü kullandıklarını yazmışlar. Ama şu an için kullanılması tavsiye edilmiyor. Son sürüm için stabil final sürümün beklenmesi öneriliyor.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Cihazlarınıda zarar vermesini istemiyorsanız final sürümü veya Levin’ ın jailbreak için yönteminin çıkmasını bekleyebilirsiniz.

iOS 11.1.2 Jailbreak çıktı

iOS 11.1.2 Jailbreak indiriOS 11.1.2 Jailbreak geliştirici sürümü yayınlandı

Final sürümü iOS 11.1.2 Jailbreak indir dene!  iOS Jailbreak programı için alternatifler denenebilir! 


Güncelleme Tarihi: 24 Aralık 2017, 12:37

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image
Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.