iOS 11.2 güncellemesi reset sorununu çözdü ama!

Andronova
Yazar Andronova 1 Minimum Okuma

Apple, iOS 11.2 sürümü ile iPhone reset atma sorununu çözdü. Kendi kendine yeniden başlatan sorunun çözümü ve Apple Pay Cash yani iMessage üzerinden para gönderme özelliği geldi.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Apple, iOS 11.2 güncellemesini başlattı. iOS 11 yüklü cihazlarda görülen yeniden başlama sorunu çözüldü. Apple Pay Cash özelliği yani para gönderme etkin oldu.

 Apple Pay Cash, şu an için sadece Amerika’ da kullanıma açıldı. Kademeli olarak Türkiye dahil dünya geneline ulaşacak.

iOS 11.2, iPhone 8, Plus ve iPhone X modellerinde Face ID etkinleştirme sorununa neden oldu. Kullanıcıların bazılarında Face ID kullanılamadığı ve kapandığını bildirdi. 

iOS 11.2 nasıl yüklenir? İsteyen telefonun yedeğini alıp iTunes programı üzerinden ya da Ayarlar / Genel / Yazılım güncelleme bölümünden yüklemeyi yapabilir. Yükleme için şarj seviyesi %50 veya üstü olması gerekiyor.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

iOS 11.2 güncellemesi reset sorununu çözdü ama!

iOS 11.2 güncellemesi

Apple, iPhone 8 ve iPhone X modellerine 7.5 W güç desteğiyle hızlı kablosuz şarj edilme imkanını kullanıcılarına verdi.

iOS 11.2 şu an yüklememiş olan iPhone 8 ve X kullanıcıları yeni sürümü beklemeleri önerilir. Twitter’ da çok sayıda kullanıcı Face ID etkinleştirme sorunu ile karşılaştığını yazdı.

Face ID sorunu için bazı kullanıcıların tarih ve saat ayarlarını otomatik yapıp cihazı yeniden başlattıklarında sorunun çözüldüğünü yazmış.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

iOS 11.2 güncellemesiiOS 11.2 güncellemesi iPhone 7

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.
İnceleme bırak

İnceleme bırak

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir