iOS 12 Beta 6 güncelleme kullanımda

Andronova
Yazar Andronova 2 Minimum Okuma

iPhone, iPad ve iPod için yeni iOS güncellemesi 12 Beta 6 sürümü yayınlandı. Testlerden geçer geçmez yakında tam sürümü indirmeye açılacak.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Apple, iOS 12 üzerindeki çalışmalarını sürdürürken geliştiriciler için test sürümü de denen beta sürümlerini yayınlamaktadır. iOS 12 beta 6 sürümünü ise Apple bu hafta kullanıcılarının beğenisine sundu. iPhone ve iPad geliştiricilerinin kullanımına sunulan beta 6, 500 MB boyutunda bir büyüklüğe sahip.

Beta sürümlerinde neler değişti? iOS 12 işletim sistemi önceki beta sürümlerinde Apple, çeşitli hata iyileştirmelerinin yanında yeni özelliklerde ekledi. Beta 3 sürümünde yeni harita verilerine yer verirken, beta 5 sürümünde pil ile ilgili iyileştirmeler yer aldı.

Airpods için şarj durumu doğrulanması da beta 5 sürümünde gelen büyük değişiklerden. Beta 6 ile Apple genel manada hata düzeltmeleri ve performans iyileştirmelerine yer verdi. iOS 12 işletim sisteminin beta çalışmalarını genelde 2 haftada bir yayınlamasına rağmen Apple bu sürümü beta 5’in üzerinden henüz bir hafta geçmişken yayınladı.

Geliştiriciler, beta 6 sürümünün ilk izlenimlerinde sadece hata düzeltmelerinin yer aldığını belirtti. iOS 12’nin final sürümüne sayılı günler kala yeni başka hangi özelliklerin ekleneceği ise merak konusu olmakta.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

iOS 12 Beta 6 güncelleme kullanımda

iOS 12 güncellemesi

iOS 12 hangi cihazlara yüklenebilecek? Apple, iOS 12’nin, eski cihazlarda yeni bir değişim rüzgarı gibi olacağını ve cihazların hızlanacağını açıkladı. iOS 12 yüklenecek cihazlar; iPad Air, iPad Air 2, iPad Pro, iPad 9.7, iPad Mini 2, 3, 4, iPod Touch 6, iPhone 5S, iPhone SE, iPhone 6, iPhone 6s, iPhone 7, iPhone 8 ve iPhone X.


Güncelleme Tarihi: 09 Ağustos 2018, 01:14

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image
Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.