iOS 12 indirme adresi ve OTA

Andronova
Yazar Andronova 2 Minimum Okuma

iOS 12.0 sürüm güncellemesini ister OTA (otomatik) isterse manuel downloads (Firmwares) dosyasını indirerek telefonunuza yükleyebilirsiniz. iTunes programını kullanabilirsiniz.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Apple’ ın dün akşam iOS 12 güncellemesini resmen yayınlamasıyla bazı kullanıcılar yeni sürümü incelemeye aldı. Tabi bazılarıda iOS 12 acaba yüklemeli miyim sorun var mı diye bekleme moduna girdi. Biz özellikle arayüzü hızına ve uygulamaların açılış hızına dikkat ettik. Şu an için gayet iyi gibi duruyor.

Daha önce yeni güncellemenin özelliklerine değinmiştik. Bir kaç tanede görsele yer vermiştik. Bu haberimizde ise iOS 12 manuel nasıl indirilir yani iOS 12 manuel indirme adresini paylaştık. İlk öneri olarak “Ayarlar” – “Genel” – “Yazılım güncelleme” bölümünden yapmanız. İkinci olarak iTunes yazılımıyla iOS 12 yüklenebilir. Son öneri manuel indirerek.

iOS 12 indirilmiyor ve iOS 12 yüklenmiyor diyenler için önce telefonda yeterli saklama alanının olmadığından indirme ve yükleme gerçekleşmeyebilir. Biraz yer açtığınızda eğer saklama alanı sınırda ise indirme başlıyor ama daha sonra güncelleme başlamıyor. Onun için yeteri kadar yer açınız. Önemli videoların ve fotoğrafların yedeğini alıp silerek yer açabilirsiniz. Facebook, Instagram ve WhatsApp’ tan da temizleme yapabilirsiniz.

iOS 12 indir dene

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

iOS 12 nasıl indirilir? iOS 12 indirmek için ipsw.me/otas/12.0 adresini ziyaret ediniz. Burada iPhone 5s‘ den tutun iPhone 6 / 6s, iPhone 7 (görselde bizim kullandığımız model), iPhone 8, Plus ve iPhone X modellerine kadar tüm destekli modellerin indirme bağlantılarına ulaşabilirsiniz.

16A366, 16A5308e, 16A5362a, 16A5364a, 16A5318d, 16A5357b ve 16A5318d nedir? Bu sayılar (6 haneli ve 8 haneli) cihaz sürüm numarası oluyor. Anlamanız için ikinci görsele bakabilirsiniz.

iPhone sürüm kontrolüne “Ayarlar” / “Genel” ve “Hakkında” adımlarıyla ulaşabilirsiniz. Bizim olan iPhone 7 16A366 Global…

iOS 12 indirme adresi ve OTAiOS 12 indir

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image


Güncelleme Tarihi: 18 Eylül 2018, 04:25

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.