Apple Store uygulama açılmıyor şikayet etme

Andronova
Yazar Andronova 2 Minimum Okuma

iPad, Mac ve iPhone telefonda App Store uygulama satın alma geçmişi görüyor ama yeniden indiremiyorum veya Apple Store satın alınan uygulamalar açılmıyor çalışmıyor diyenler sorunun kesin çözümü haberde.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Apple Store satın alınan uygulama çalışmıyorsa veya Apple alınan uygulama indirilemiyorsa aşağıdaki adresten Apple sorun bildiriminde bulunabilirsiniz. Apple iletişim formu 90 gün içerisinde satın alınan veya yüklenen uygulamalar için geçerlidir. App Store uygulama inmiyor ve uygulama çalışmıyor sorunu için ne yapmalıyım?

Apple uygulama şikayeti için Apple kimliğinizle giriş yapmanız gerekiyor. Eğer şifrenizi hatırlamıyorsannız şifre sıfırlama seçeneğini deneyiniz. iPhone cep telefona doğrulama kodu gelmiyorsa Apple müşteri hizmetleriyle de iletişime geçebilirsiniz.

Apple iTunes uygulama satın almada sorun bildirimi yapmak için ilgili adrese Apple kimliğini yazınız. Açılan yerde satın alınan yani ücretli ve ücretsiz indirilen uygulamalara ulaşabilirsiniz. Giriş yaptınız düşüncesi ile adımlara devam ediyoruz. Sorunlu uygulamanın yanında “Sorun bildir” butonuna tıklayın. Devamı aşağıda…

Apple Store uygulama açılmıyor şikayet etme

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

App store uygulama şikayet etme

App store uygulama şikayet etme

Apple iletişim formu:

idmsa.apple.com/signin?language=TR-TR&rv=0&Env=UAT&appIdKey=6f59402f11d3e2234be5b88bf1c96e1e453a875aec205272add55157582a9f61 

Uygulama açılmıyor ve uygulamaya giremiyorum sorunun ne olduğunu bildirme: “Satın alındığı yer” yani cihaz örnek iPhone başlığı altındaki “Sorun seç” tıklayıp çıkan seçeneklerden uygun olanını seçiniz. Satın alınan uygulamayı ben satın almadım diyorsanız birinci seçenek, uygulama inmiyor indiremiyorum ya da bulamadım sorunu için ikinci seçenek, uygulama yavaş iniyor veya uygulama kurulmuyorsa üçüncü seçenek ve uygulama açılıyor ama çalışmıyor ya da söylendiği gibi değilse son seçenekle devam ediyoruz.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Yukarıdaki seçenekleri seçtiğinizde her hangi bir açıklama bölümü açılırsa sorunu detaylı yazıp “Gönder” butonuna tıklayın. Sorun bildiriminin cevabı ilgili kayıtlı e-posta adresine gelecektir. Ya da daha sonra aynı yere girip durumu kontrol ediniz.

app store uygulama inmiyor app store uygulamaya giremiyorumapp store şikayet etmeuygulama şikayet


Güncelleme Tarihi: 03 Haziran 2018, 14:30

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.