iOS 11 yüklemeli miyim yüklenmeli mi?

Andronova
Yazar Andronova 2 Minimum Okuma

Apple, yeni iOS sürümü iOS 11 güncellemesini yayınladı. Ama bazı sorunlar ortaya çıktı. 3D Touch Home menü butonu, fotoğraflar geç geliyor, kendi kendine wifi ve bluetooth açılıyor.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Apple, iOS 10 başlangıcı ile iOS 11 testlerine başlamıştı. Uzun zaman devam eden beta sürümleri tamamlandıktan sonra iOS 11 tam sürümü güncellemeye açılmıştı. iOS 11 indirip deneyen çok sayıda kullanıcı sosyal paylaşım sitelerinde yorumlar bıraktı. Çoğu kullanıcı yeni sürümden şikayetci.  

iOS 11′ de pil, 3D Touch menü tuşu, wifi ve bluetooth sorunu

Eğer iOS 11 sürümüne geçmediyseniz biraz daha sabretmenizi öneririm. Zira yeni sürümle ortaya çıkan bazı sorunlar can sıkıcı olabiliyor. Bu sorunlar için Apple yeni bir güncelleme çıkarabilir.

iOS 11 yüklemeli miyim yüklenmeli mi?

iOS 11 yüklemeli miyim? Güncellemeden önce dikkat!

  • iOS 11 ile iPhone 6s ve iPhone 7 modellerde 3D Touch ara ara gecikmeler oluyor. Kasmalar görülebiliyor.
  • Home yani menü butonunda da gecikmeler oluyor. Bu sorun iPhone 5s, iPhone 6, iPhone 6s / Plus ve iPhone 7′ de görülebiliyor.
  • Açtığını fotoğraflar arasında geçişler olurken kasmalar olabiliyor. Takılma görülebiliyor.
  • iOS 11 yüklü cihazlarda kendi kendine wifi ve bluetooth açılıyor. Bu sorun ara ara görülmekte. Bu sorun eskiden replika telefonlarda sık sık görülürdü.
  • Durum çubuğunda bazen renkler tersine çevrilebiliyor.
  • Erken tükenen şarj sorunu. iOS 11 güncellemesi alan cihazlar şu an da daha kısa sürede bataryaları bitebiliyor. 


Güncelleme Tarihi: 25 Eylül 2017, 19:02

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image
Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.