iOS 11.1.1 ve iOS 11.1.2 batarya süresi yetersiz mi?

Andronova
Yazar Andronova 1 Minimum Okuma

Apple, iOS 11 sürümü ile getirdiği batarya kullanım süresi sorununu iOS 11.1.1 ile çözdüğünü yazmıştı. Yapılan testlerde bu sorunun tam çözülmediği anlaşıldı. Hala batarya süresi az gidiyor.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Apple, geçtiğimiz günler çıkardığı iOS 11.1.1 güncellemesi daha çok batarya sorunu için yayınlanmıştı. Ama etkisi beklenilen kadarıyla görülmedi. 

iPhone telefonlarda iOS 11 ile başlayan şarj kullanım süresinin düşmesi sonucu Apple, yeni bir güncelleme yayınlamıştı. Çıkan güncelleme iOS 11′ den önce ki (iOS 10) performansı vermedi. Ama eskisine nazaran kullanım süresi daha iyi oldu. 

Apple, şimdede iOS 11.1.2 güncellemesini yayınladı. Güncelleme çoğunlukla iPhone X’ de görülen bazı sorunların çözümü için geldi. iPhone X’ de görülen dokunmatik sorunu ve videolarda bozulma sorunu iOS 11.1.2 ile çözüldü. Azda olsa genel performans iyileştirmesini de getirdi.

iOS 11.1.1 yetersiz şarj kullanım süresi

Geçtiğimiz hafta yapılan testlerde iOS 11.1.1 ile iOS 11.1 sürümü karşılaştırması yapılmıştı. Yeni sürümün yetersiz olduğu ortaya çıkmıştı. Test cihazları iPhone 7, iPhone 6, 6s ve iPhone 5s modelleri oldu.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

iOS 11.1.1 ve iOS 11.1.2 batarya süresi yetersiz mi?

Unutmadan WhatsApp’ ta görülen bildirim sorunu içinde her hangi bir işlem yapılmamış.


Güncelleme Tarihi: 28 Kasım 2017, 15:09

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.
İnceleme bırak