iOS 12 iPhone pil kullanımını öğrenme

Andronova
Yazar Andronova 2 Minimum Okuma

Apple' dan yeni iOS güncellemesinden sonra pil detayları seçeneği gelmişti. Pil sağlığı gibi özelliklere iOS 12 sürümüyle ulaşıldı. Peki pil şarj kullanımı nasıl öğreniliyor?

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Apple marka telefonların, genel olarak en büyük problemlerinden bir tanesi pil kapasitelerinin hızlı bir şekilde düşmesidir. Bu yüzden de iPhone kullanıcıları için yeni bir güncelleme imkanı geliştirilmiştir. Pil konusunda alınacak doğru ve kullanışlı bilgiler sayesinde, telefonun kullanımında çok daha iyi bir verim sağlanacaktır. iOS altyapısına sahip iPhone modellerinde, batarya kullanımının daha etkin bir şekilde kullanılması için bu pil kapasitesinin öğrenilmesi çok doğru bir avantaj olacaktır.

iOS 12 en son güncellemeler yapıldıysa

iOS 12 modellerinde güncellemelerin tam ve eksiksiz şekilde yapılması sayesinde, pil durumu hakkında bilgiler alınacaktır. Bunun için iPhone kullanıcılarının öncelikle ayarlar bölümünden güncellemeleri hakkında gerekli doğrulamaları yapmaları gerekir. Eksik güncellemeler Wi-fi üzerinden yapılmalı ve telefon pil kapasitesi durumunda bilgi almaya hazır hale getirilmelidir.

iOS 12 iPhone pil kullanımını öğrenme

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

iPhone pil  kapasitesini öğrenme

iOS 12 modellerinde pil kapasitesi nasıl öğrenilir? iOS 12 kullanıcısı olan iPhone telefonlarda, pil kapasitesinin öğrenilmesi için öncelikle ayarlar bölümüne girmek gerekmektedir. Pil yazan sekmeye tıklandığı zaman, pil ekranı kullanıcılara son 24 saat ve 10 gün içerisinde yapılan şarj harcamaları hakkında çok kapsamlı bir veri sunacaktır.

Pil ekranındaki sekmeler arasından pil sağlığı kısmı seçilirse, pilin kapasitesi hakkında bilgi verilme işlemi, iOS sistemi tarafından sağlanır. Pildeki verilerin telefon performansını düşürdüğü ve tam kapasitede çalışmadığı düşünülürse, en kısa sürede yetkili bir iPhone servisine gitmek gerekir.


Güncelleme Tarihi: 22 Kasım 2018, 22:26

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.
İnceleme bırak

İnceleme bırak

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir